MIXA Optimal Tolerance

dvokomponentni odstranjevalec ličil za oči

MIXA Optimal Tolerance dvokomponentni odstranjevalec ličil za oči
MIXA Optimal Tolerance dvokomponentni odstranjevalec ličil za oči
MIXA Optimal Tolerance dvokomponentni odstranjevalec ličil za oči
125 ml
4,89

Koda: MXX1476 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Kupite kakršenkoli izdelek iz kategorije koža ali ličila v vrednosti vsaj 29 € in v košarici lahko izberete iz nekaj čistilnih izdelkov za obraz linije Safee.
DPD
ponedeljek 29. 4. 2019
MIXA Optimal Tolerance
125 ml | 4,89

Opis kozmetike MIXA Optimal Tolerance

Opis:
Odstranjevalec ličil za oči vsebuje 2 vidni fazi: oljno in vodno, ki topita in odstranjujeta ličila brez drgnjenja. Idealen je za občutljive oči in veke, odlično odstranjuje tudi vodoodporna ličila.

Aktivne sestavine:

  • olja, ki odstranjujejo ličila
  • pomirjajoči izvleček vrtnice

Učinki:

  • popolnoma odstranjuje tudi vodoodporna ličila

Nanos:
Nanesite z vatno blazino, pustite učinkovati in odstranite brez drgnjenja.

Lastnosti

Konsistenca
voda
Po problemu kože
občutljive in alergične kože
Starost
za vse starosti
Tip kože
občutljiva
Učinek
pomirjanje

O blagovni znamki MIXA

Kozmetika Mixa | Francoska blagovna znamka Mixa je prvotno nastala v lekarniškem okolju kot kozmetika, osredotočena na občutljivo otroško kožo. Ime Mixa izvira iz latinskega izraza »miscere«, kar bi se lahko prevedlo kot »ustvariti zmes iz pravih sestavin«. Pri izdelavi svojih kozmetičnih izdelkov uporablja družba Mixasamo najboljše učinkovine,na primer Pro-Retinol, mandljevoolje, ovseno mleko, vitaminein drugo. Izdelki ne vsebujejo neželenih dražečih primesi, kot so parabeni, alkohol, ali barvila. Zato je kozmetika Mixa zelo učinkovita v negi kože in onemogoča nastanek alergijskih reakcij. Družba je postopoma svoj sortiment razširila z izključno otroških tudi na negovalne izdelkeza odrasle z občutljivo kožo obraza in celega telesa. Zaupajte blagovni znamki Mixa, ki je strokovnjak zaobčutljivo kožo iz Francije s preverjeno tradicijo že od leta 1924! V sortimentu boste našli ne samo čistilne pripravkeza nego dojenčkov, ampaktudi negoproti gubam ali priljubljene BB-kreme in še več.