Murad Blemish Controlgladilni serum za redukcijo nepopolnosti kože

Murad Blemish Control gladilni serum za redukcijo nepopolnosti kože
Murad Blemish Control gladilni serum za redukcijo nepopolnosti kože
50 ml

Koda: MUA1479 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Murad Blemish Control
Lastnosti

Serum za obraz Murad Blemish Control je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego.

Lastnosti:

  • preprečuje nastajanje ogrcev
  • odstranjuje znake aken
  • dermatološko testirano

Navodilo za uporabo:
Nanesite na čisto kožo in z rahlimi, krožnimi gibi razmažite. Ne spirajte. Uporabljajte dnevno, vsako jutro in/ali večer.

Lastnosti

Kdaj uporabljati
za dan in noč
Konsistenca
gel
Starost
za vse starosti
Tip kože
mastna

O blagovni znamki Murad

Že več kot 25 let blagovna znamka Murad ponuja svojim strankam klinično preverjene pripravke za nego kože, s ciljem, da bi bila zdrava in lepa koža dosegljiva za vsakogar. Ustanovitelj podjetja Dr. Murad je prepričan, da z boljšo kožo je boljše tudi življenje.

Moderni zdravnik dobavlja na trg pod blagovno znamko Murad visoko kakovostne izdelke, ki izpopolnjujejo kožo. Zdravnik pa poudarja, da se je treba poleg uporabe pripravkov Murad držati tudi zdrave prehrane, porabe kakovostnih prehranskih dopolnil in redne vadbe, ki pomaga boljše premagati stres in omogoča uživati v občutku sreče.

Glavna misel blagovne znamke je, da lep videz pomeni tudi boljše življenje in počutje. Protivnetne, antioksidacijske in vlažilne kozmetične pripravke dopolnjuje podjetje s kakovostnimi prehranskimi dopolnili, sončno kozmetiko in pripravki proti hormonskemu staranju. Leta 2010 je Dr. Murad odkril skrivnost hidracije kože in hkrati njenega mladostnega videza s pomočjo akumulacije vode v vsako celico kože.

Od leta 2013 se blagovna znamka osredotoča na novo linijo zdravljenja, ki se osredotoča na pore. S pomočjo tehnologije Reform™ odpravlja s kože črne pikice in zamašene in razširjene pore. Privoščite svoji koži kakovostno kozmetiko, ki jo ohrani dolgotrajno zdravo, svežo in lepo!

Recenzija Murad Blemish Control