NYX Professional Makeup First Base Primer Spraypršilo podlaga

NYX Professional Makeup First Base Primer Spray pršilo podlaga
NYX Professional Makeup First Base Primer Spray pršilo podlaga
60 ml
8,90

Koda: NYX02311 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Zdaj ob nakupu vašich priljubljenih izdelkov nad 30 EUR dobite brezplačno dostavo.
DPD
ponedeljek 6. 7. 2020

Opis izdelka NYX Professional Makeup First Base Primer Spray

Podlaga za make up NYX Professional Makeup First Base Primer Spray popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja.

Lastnosti:

  • kožo popolnoma pripravi na nanos make upa
  • ima dolgotrajen učinek
  • osvetljuje

Navodilo za uporabo:
Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.

O blagovni znamki NYX Professional Makeup

Blagovna znamka dekorativne kozmetike NYX Professional Makeup je bila ustanovljena leta 1999 v Los Angeles. Ustanovila jo je profesionalna maskerka Toni Ko. Kozmetika NYX Professional Makeup odseva najnovejše trende v ličenju. V portfelju blagovne znamke boste našli vse od šmink, tekočih pudrov vse do profesionalnih kozmetičnih čopičev.
NYX Professional Makeup so izdelki visoke kakovosti po prijaznih cenah, ki so priljubljeni pri profesionalnih vizažistih. NYX Professional Makeup ponuja kakovostna ličila in hkrati stilske embalaže ličil. Lepe embalaže ustvarjajo celotno podobo blagovne znamke NYX Professional Makeup, ki je priljubljena po vsem svetu.
NYX Professional Makeup vsebuje  bogate pigmente z dolgotrajno obstojnostjo ličenja in ponuja igriv pristop, ki je poln barv. Poiščite svoja odlična ličila in postanite profesionalke. Kozmetika NYX Professional Makeup svojih izdelkov ne testira na živalih.

Recenzija NYX Professional Makeup First Base Primer Spray