Pierre René Medic Laboratoriumgelaste blazinice za predel okoli oči proti staranju

Pierre René Medic Laboratorium gelaste blazinice za predel okoli oči proti staranju
Pierre René Medic Laboratorium gelaste blazinice za predel okoli oči proti staranju
2 kos
2,90

Koda: PIE0354 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Pierre René Medic Laboratorium gelaste blazinice za predel okoli oči proti staranju
| 1 kos | 2,90
DPD
sreda 25. 9. 2019

Opis izdelka Pierre René Medic Laboratorium

Navodilo za uporabo:
Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.

Lastnosti

Starost
gubice, prve gubice
Tip kože
gube in zrela koža, za vse tipe kože
Učinek
pomlajenje, proti staranju, proti temnim kolobarjem, Vlaženje

O blagovni znamki Pierre RenéKakovostna poljska blagovna znamka Pierre René ponuja celovit asortiment dekorativne kozmetike, ki je razdeljen na štiri ključne kategorije: obraz, oči, ustnice in nohti. Posebej poudarja, da njeni izdelki izpolnjujejo zahteve moderne ženske kar se tiče trendov, videza, funkcionalnosti in učinkovitosti.

Izdelki so namenjeni za vsakodnevno uporabo in za kakršnokoli priložnost, za domačo uporabo ter tudi ustvarjanje vizažistov v kozmetičnih salonih. O kakovosti izdelkov pričajo številna priznanja in ocene na kozmetičnem trgu. Pierre René svoje izdelke uspešno prodaja v 35 državah po vsem svetu in seznam odjemalcev vedno narašča.

Med pomembne lastnosti te blagovne znamke lahko štejemo profesionalnost, kakovost, modne trende, inovacije in nepremagljive barve, ki so osnova za poslovanje na področju dekorativne kozmetike. Podjetje Pierre René je bilo ustanovljeno leta 1993 in sodeluje izključno le z vrhunskimi proizvajalci kozmetičnih sestavin in embalaž.

Recenzija Pierre René Medic Laboratorium