RefectoCil Sensitive

odstranjevalec barve

RefectoCil Sensitive odstranjevalec barve
RefectoCil Sensitive odstranjevalec barve
RefectoCil Sensitive odstranjevalec barve
150 ml
11,01

Koda: CIL03378 | 2 kos na zalogi
kos
DPD
sreda, 20. 2. 2019
RefectoCil Sensitive
150 ml | 11,01

Opis kozmetike RefectoCil Sensitive

Odstranjevalec barve RefectoCil Tint Remover Sensitive nežno, vendar učinkovito odstrani sledi po barvanju trepalnic in obrvi in je posebej razvit tudi za občutljivo kožo.

Lastnosti:

  • učinkovito očisti z obraza sledi barv RefectoCil
  • ne peče in ne draži kože
  • enostavno se uporablja in zanesljivo deluje
  • je oftalmološko in dermatološko testiran

Kako uporabljati:
Nanesite nekaj kapljic na vatno blazinico in nežno obrišite madeže barv RefectoCil s kože. Postopek ponavljajte, dokler koža ne bo popolnoma čista.

O blagovni znamki RefectoCilBlagovna znamka RefectoCil je strokovnjak za barvanje trepalnic in obrvi že več kot 75 let. Blagovna znamka spada pod mednarodno uspešno avstrijsko podjetje GW Cosmetic, ki razvija kozmetične pripravke za lase, obraz in telo v laboratorijih v Leopolsdorfu blizu Dunaja.

Korenine podjetja GW Cosmetic segajo do leta 1930, ko je njegov ustanovitelj Josef Gschwentner odprl prvi frizerski salon na Dunaju. Kmalu se je začel ukvarjati z izdelavo barvilnih izdelkov in izdelkov za nego las. Na začetku jih je proizvajal za lastno potrebo, kasneje je ustanovil podjetje Gschwentner Haarkozmetik, ki je prodajalo izdelke tudi drugim kozmetičnim salonom. V tem obdobju je nastala blagovna znamka RefectoCil, ki je postala svetovni vodja na področju barvanja obrvi in trepalnic.

V današnjem času je RefectoCil vodilna blagovna znamka podjetja GW Cosmetics. RefectoCil predstavlja celovit sistem barvanja trepalnic in obrvi z izjemno nežnim pristopom do občutljivega predela oči in obrvi. Ponuja hitre rezultate in varen ter enostaven nanos. RefectoCil ponuja široko paleto barv vključno s profesionalno opremo, ki poudari vaše obrvi in trepalnice za do 6 tednov.

free delivery