Semilac Paris Lamps&StartersLED lučka za gel nohte

1×
Semilac Paris Lamps&Starters LED lučka za gel nohte
Semilac Paris Lamps&Starters LED lučka za gel nohte
24W

Koda: SEP01260 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Z oddajo soglašate z obdelavo e-naslova za namene obveščanja o dostopnosti izbranega artikla s strani družbe Notino s.r.o. do posredovanja takšnega e-sporočila oziroma največ za eno leto. Upravičeni ste, da svoje soglasje kadar koli prekličete. Več informacij je na voljo v načelih varstva osebnih podatkov.​.

Opis izdelka Semilac Paris Lamps&Starters
Lastnosti

Svetilka Semilac Paris Lamps&Starters vam bo pomagala do nohtov popolnega videza s kar najmanj truda.

Lastnosti:

  • zagotavlja popoln videz laka in njegovo dolgo trajanje
  • popolno otrdi kakršenkoli lak za nohte
  • svetilka je primerna tudi za začetnike
  • enostavno upravljanje

Navodilo za uporabo:
Sledite navodilom za uporabo.

Lastnosti

Vrsta napajanja
omrežno
Učinek
dolgoobstojen

O blagovni znamki Semilac Paris

Dobite popolne nohte skoraj brez truda! Poljska blagovna znamka Semilac Paris vam prinaša široko ponudbo gel lakov za permanentno manikuro kot iz salona! Blagovna znamka Semilac Paris je vodja na poljskem kozmetičnem trgu in zahvaljujoč svojemu poštenemu pristopu in kakovosti je pridobila zaupanje in priljubljenost pri strankah.

Nega za nohte Semilac Paris je namenjena za sodobne aktivne ženske, ki hočejo biti privlačne in hkrati ne potrebujejo zapravljati odvečnega časa zaradi zapletenega urejanja nohtov ali preživljati svoj prosti čas v kozmetičnem salonu. Z gel laki Semilac Paris dobite odlične nohte neposredno v udobju svojega doma.

Iz široke ponudbe si lahko izberete odtenek laka, ki ga želite! Asortiment blagovne znamke Semilac Paris vsebuje vse stile, od metaličnih in bisernih barv vse do mat izrazitih odtenkov.

Recenzija Semilac Paris Lamps&Starters