Preskoči na glavno vsebino

SVR

O blagovni znamki SVR

Francoska kozmetika iz dermatološkega laboratorija SVR ima že desetine let jasno poslanstvo: ustvarjati vrhunske kakovostne izdelke, ki prijazno negujejo tudi najbolj občutljivo kožo obraza.

 

Zgodovina blagovne znamke SVR se je začela pisati že leta 1962, ko sta lekarnarja Simone in Robert Véret ustanovila dermatološki laboratorij. V teku let sta blagovno znamko prevzela sin in pozneje Véretov vnuk, ki sta to majhno družinsko podjetje razvila v resnično zvezdo dermokozmetike.

Vsi izdelki za nego obraza so bili dermatološko testirani na občutljivi koži ob nadzoru strokovnjakov s tega področja. Kozmetika SVR je z uvedbo več deset edinstvenih izdelkov pridobila zaupanje dermatologov in zadovoljnih kupcev v več kot 45 državah sveta. Čeprav blagovna znamka SVR nenehno raste, še vedno ostaja brezkompromisno zvesta svojim vrednotam – etičnemu pristopu, zanesljivosti in prvorazredni kakovosti.

V portfelju SVR boste našli nego za telo in obraz – od priljubljenega seruma SVR Densitium, čistilnega gela in odstranjevalca ličil, pa vse do učinkovite vlažilne SVR Crème. Preizkusite francosko kakovost na lastni koži tudi vi!

celotno besedilo skrij besedilo