THD Botanic Pepe Rosa E Cafféaroma difuzor s polnilom

THD Botanic Pepe Rosa E Caffé aroma difuzor s polnilom
THD Botanic Pepe Rosa E Caffé aroma difuzor s polnilom
Brezplačna dostava
120 ml
8,00

Koda: THD01640 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Izkoristite brezplačno dostavo na vsa naročila.
DPD
četrtek 10. 12. 2020

Opis parfuma THD Botanic Pepe Rosa E Caffé
Sestava

Aroma difuzor THD Botanic Pepe Rosa E Caffé prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.

Lastnosti:

  • lesna dišava
  • začinjena aroma

Navodilo za uporabo:
Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
grenivka, rožnati poper
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
frezija, črni poper, jasmin, kava
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
cedra, redka drevesa, črni pačuli
Vrsta dišave za dom
gurmanska
Vrsta aroma difuzorja
paličast

O blagovni znamki THD

Aroma difuzorji THD pripeljejo v vaš dom očarljive vonje in resnično prijetno vzdušje. Italijanska blagovna znamka THD je nastala leta 2005 s ciljem nadišaviti ljudem njihov dom. Podjetje se ukvarja z izdelavo dišečih paličic, sveč in aroma difuzorjev. Aroma difuzorji THD vam zagotovijo nadišavljeno sobo in hkrati imajo dekorativno funkcijo. Difuzorji THD vsebujejo le najbolj kakovostne sestavine. Lahko izberete bolj osvežujoče, energične ali relaksacijske vonje.

S pomočjo aroma difuzorjev THD lahko poudarite udobje svojega doma, pripeljete romantično vzdušje ali stimulirate svojo misel in izboljšate koncentracijo. Aroma difuzorji THD so primerni za v dnevno sobo, spalnico, hodnik, kopalnico ali pisarno. Odvisno je samo od vas, kamor aroma difuzor postavite. Privoščite si neskončne vonje z aroma difuzorji THD!

Recenzija THD Botanic Pepe Rosa E Caffé