Preskoči na glavno vsebino

UXI BEAUTY

UXI BEAUTY

Največji izkoristek ličil, prihranek časa, hkrati pa prijazno do okolja. Tako bi lahko povzeli glavne ideje, ki definirajo hibridno kozmetiko UXI BEAUTY.

Ta nizozemska znamka je že od začetka svojo vizijo zastavila drugače, kot je v sodobnem, prenasičenem svetu kozmetike običajno. UXI BEAUTY se je spopadla z izzivom, da brezčasne izdelke ponuja s poudarkom na vsebini negovalnih sestavin in na dolgi obstojnosti.

„Dati nekaj več“ – po zaslugi tega pristopa naredijo vsi izdelki znamke UXI BEAUTY kožo lepšo takoj, obenem pa dolgotrajno. Vsebovane aktivne snovi ličenje povzdigujejo v sestavni del vsakodnevne nege obraza. „Minimalizem“ – vsak make-up izdelek UXI BEAUTY ponuja več možnosti uporabe. Za odlične rezultate zato zadostuje le nekaj beauty pripomočkov, ki jih je mogoče nositi kar po žepih. Ličenje s temi izdelki vzame le minimum časa. S tem kozmetika UXI BEAUTY varčuje s časom svojih uporabnikov.

Znamki je pomembna vrhunska kakovost njenih izdelkov, ki izstopajo po svoji dolgotrajni obstojnosti. S tem zagotavlja zadovoljstvo svojih strank in zmanjšuje potrebo, da si kupujejo vedno nove izdelke. Tako izpolnjujejo svojo obvezo do skrbnejšega pristopa do narave. Z UXI BEAUTY ustvarite lastna pravila ličenja.

celotno besedilo skrij besedilo