Vzorci parfumov

Najbolj prodajani

Odkrijte svoj novi priljubljeni parfum za prihajajočo sezono ali za naslednjih nekaj let. Naročite si majhne vzorce parfumov in si med njimi izberite najboljšega!

Zakaj naročiti vzorce parfumov:

  • S pomočjo vzorca parfum v miru preizkusite in se odločite, ali si boste kupili veliko pakiranje.
  • Parfum povohate v udobju doma brez motečih vplivov iz okolice. Lahko pustite, da se njegova dišava razvije, in odkrijete, kako diši tudi dalj časa po nanosu in kako dolgo njegova dišava obstoji.
  • Vzorec dišave vam bo prišel zelo prav na potovanju, pa ne le z letalom. Ne zavzame nič mesta, uporaben pa je tudi kot mini parfum za v torbico za obnovitev dišave kadarkoli čez dan.

Naš nos je sposoben razlikovati le približno 3 parfume drugega za drugim. Pri preizkušanju parfumov v parfumeriji se vam posamezne dišave zelo kmalu „pomešajo“ skupaj. Naročite si več vzorcev parfumov in jih preizkušajte postopoma – na primer vsak dan enega.

Na Notinu ne boste našli klasičnih pršil, temveč mini parfume z razpršilnikom v lepih stekleničkah, ki jih dobite v razkošno pakiranih setih. Izberite si v ponudbi vzorcev dišav svetovno znanih blagovnih znamk tudi od nevsakdanjih niche proizvajalcev.