Vzorci parfumov

Odkrijte svoj novi priljubljeni parfum za prihajajočo sezono ali za naslednjih nekaj let. Naročite si majhne vzorce parfumov in si med njimi izberite najboljšega!

 

Zakaj naročiti vzorce parfumov:

  • S pomočjo vzorca parfum v miru preizkusite in se odločite, ali si boste kupili veliko pakiranje.
  • Parfum povohate v udobju doma brez motečih vplivov iz okolice. Lahko pustite, da se njegova dišava razvije, in odkrijete, kako diši tudi dalj časa po nanosu in kako dolgo njegova dišava obstoji.
  • Vzorec dišave vam bo prišel zelo prav na potovanju, pa ne le z letalom. Ne zavzame nič mesta, uporaben pa je tudi kot mini parfum za v torbico za obnovitev dišave kadarkoli čez dan.

Naš nos je sposoben razlikovati le približno 3 parfume drugega za drugim. Pri preizkušanju parfumov v parfumeriji se vam posamezne dišave zelo kmalu „pomešajo“ skupaj. Naročite si več vzorcev parfumov in jih preizkušajte postopoma – na primer vsak dan enega.

Na Notinu ne boste našli klasičnih pršil, temveč mini parfume z razpršilnikom v lepih stekleničkah, ki jih dobite v razkošno pakiranih setih. Izberite si v ponudbi vzorcev dišav svetovno znanih blagovnih znamk tudi od nevsakdanjih niche proizvajalcev.

celotno besedilo skrij besedilo

Najbolj prodajani