Zobna pasta brez fluora

Najbolj prodajani

Kakovostne paste za zobe brez fluora

Preobčutljivost ali alergija na fluor vas ni treba več mučiti. Negujte svoje zobe s pomočjo zobne paste brez fluora in se zaščitite pred nastankom zobne gnilobe. Fluor je sestavina večine past za zobe – varuje zobno sklenino in deluje proti bakterijam. Pasta za zobe brez fluora pa vsebuje snovi, ki vaše zobe in dlesni prav tako zanesljivo zaščitijo.

Kaj je fluor?

To snov najdete v vodi, v morskih ribah, soli ali v črnem čaju. In seveda v veliki zobnih pastah. Fluor je nepogrešljiv sestavni del človeškega telesa in prispeva k zdravju zob in kosti. Bodite pa pozorni na možen redek prevelik odmerek fluora – fluorozo, pri kateri prihaja do nepovratnega lisastega obarvanja zob. Če se želite obvarovati pred prekomernim vnosom fluora, preizkusite zobno pasto brez fluora.

Izberite si najboljšo pasto za zobe brez fluora

  • Otroška zobna pasta brez fluora je idealna za najmlajše, pri katerih ne želite tvegati fluoroze. Pri otrocih namreč redko grozi nastanek lisaste sklenine kot posledica ponavljajočega se požiranja klasične paste.
  • Zobna pasta brez fluorida za občutljive zobe deluje proti preobčutljivosti zobne sklenine.
  • Belilna zobna pasta brez fluora pomaga ohraniti vaše zobe sijoče bele.
  • Naravne zobne paste brez fluorida vaše zobe negujejo s pomočjo naravnih sestavin in osvežilnih zelišč.

Katerikoli tip zobne paste boste izbrali, ne pozabite še na druge pomočnike v boju proti zobnim oblogam – zobno ščetko, medzobno ščetko ali zobno nitko.