Preskoči na glavno vsebino

Aramis

Aramis

 Sofisticiranost, možatost in prvorazredna kakovost ne bodo nikoli iz mode. Dokaz za to je tudi dišava Aramis istoimenske blagovne znamke, prva prestižna moška dišava v prosti prodaji, ki še danes – po desetinah let na trgu – uživa priljubljenost prav zaradi svoje brezčasnosti.

Zgodba blagovne znamke Aramis sega v leto 1964. Svoje ime je dobila po enem od treh mušketirjev iz legendarnega romana Alexandra Dumasa. Sestave dišav Aramis pogosto temeljijo na lesnih ali svežih citrusnih notah, utelešajo možatost in sofisticiranost, pri njihovem ustvarjanju pa sodelujejo vodilni svetovni parfumerji.

Preizkusite na primer moško toaletno vodo Aramis Havana, ki vas bo v trenutku ponesla na sončno Kubo, aromatično dišavo Aramis New West, polno lesnih not, ali parfum Aramis Calligraphy z agarovino in vrtnico v glavnih vlogah. Pozornost si zasluži tudi toaletna voda Aramis Tuscany Per Uomo, ki jo je navdihnila slikovita Toskana. V portfelju blagovne znamke seveda ne manjka niti balzam po britju Aramis, ki čudovito pomiri kožo in jo hkrati odišavi.

celotno besedilo skrij besedilo