Artdeco Blusher

Artdeco Blusher
Artdeco Blusher
8,95

Prihranite 20%
odtenek 330.13 Brown Orange Blush 5 g
7,15

Koda: ART2653 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Kupite kakršnekoli izdelke blagovne znamke Artdeco v vrednosti vsaj 25 € in boste prejeli fiksator šminke Magic Fix kot darilo.
DPD
sreda 19. 6. 2019
Artdeco Blusher
odtenek 330.13 Brown Orange Blush 5 g | 7,15

Opis izdelka Artdeco Blusher

Rdečilo Artdeco Blusher daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz.

Lastnosti:

  • ima dolgotrajen učinek
  • ima prijetno gladko, lahko teksturo
  • enostavno za uporabo

Navodilo za uporabo:
S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.