Artdeco Sharpener for Wooden Pencils kozmetični šilček

1×
Artdeco Sharpener for Wooden Pencils kozmetični šilček
Artdeco Sharpener for Wooden Pencils kozmetični šilček
For Wooden Pencils
3,60

Koda: ART2254 | Na zalogi
1
DPD
torek 3. 8. 2021

Opis Artdeco Sharpener for Wooden Pencils

Opis:

Artdeco šilček za lesene svinčnike se odlično ujema s teksturo svinčnikov, kot je na primer Khol Liner. Zahvaljujoč kakovostnemu rezilu dosežete zelo tanko konico, ki je potrebna za precizno risanje črte. Točno šiljenje omogoča transparentno okence z odpadki. Del paketa je tudi čistilni svinčnik, ki vam pomaga enostavno odstraniti ostanke, ki so se zataknili na rezilu. Artdeco šilček za lesene svinčnike je odličen pomočnik, ki je primeren za vsako žensko, ki uporablja dekorativno kozmetiko.

Učinki:

  • enostavno in hitro šiljenje lesenih svinčnikov

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.

Recenzija Artdeco Sharpener for Wooden Pencils1