Preskoči na glavno vsebino

Aveda

Aveda

Blagovna znamka Aveda je zgrajena na temeljih, ki so hkrati izraz najpomembnejših potreb in želja današnjih potrošnikov. Ena od temeljev sta vrhunska kakovost izdelkov Aveda z naravno sestavo in njihova inovativnost. Kozmetika za lase Aveda povprečno vsebuje 90 % sestavin naravnega izvora. Znamka je poleg tega 100-odstotno veganska. Skrbi tudi za to, da bi njeni izdelki prinašali pravo doživetje wellnessa. 

Ne le temelj, ampak kar misija družbe Aveda je skrb za planet in vse, ki na njem živijo. Aveda je bila prva kozmetična blagovna znamka, ki je izdelovala 100 % svojih izdelkov izključno s pomočjo vetrne energije. Primat ima tudi v uporabi reciklirane embalaže. Zmanjševanje odpadkov in ogljičnega odtisa oziroma odgovorno izkoriščanje virov so načini, s katerimi Aveda skrbi ne le za svet lepote, ampak za svet v celoti.

Med najpriljubljenejše izdelke sodita šampon Aveda in balzam Aveda. Lasna kozmetika Aveda je legendarna. Ljubitelje ličenja bodo navdihnila ličila Aveda, za moške pa so zasnovani izdelki Aveda Men. Tukaj najde nekaj zase vsak, ki so mu pomembna čista sestava kozmetičnih izdelkov in okolje.

celotno besedilo skrij besedilo