Bourjois_HealthyMix_BP_UNIBourjois_HealthyMix_BP_UNI
 
 
 
 
 
Ste se pripravljeni zabavati z make-upom? V Parizu je skrb za lepoto veselje, ne obveznost. Bourjois vam pomaga ustvariti elegantno ličenje oči, ustnic in ličnic ter poskrbi za prelep videz vaših nohtov. Vse to z lahkotnostjo pariškega šarma. Dobrodošli v svetu prave lepote in naj vas življenje veseli!

celotno besedilo skrij besedilo

O blagovni znamki Bourjois

Z blagovno znamko Bourjois enostavno dosežete slavni francoski stil in eleganco, toda še vedno izrazite svojo individualnost. Njeni pametni kozmetični izdelki in inovacije ženskam poenostavljajo vsakodnevni lepotilni ritual, obenem pa dajejo prostor lastni ustvarjalnosti.

 

Kozmetika Bourjois se je rodila v francoskem svetu gledališča in umetnosti leta 1863. Vse se je začelo pri igralcu Josephu-Albertu Ponsinu, ki je za svoje kolege izdeloval ličila. Zanimanje je kmalu preseglo odrske deske, Bourjouis make-up pa se je s svojo kakovostjo, praktičnostjo in elegantnim dizajnom zaslovel po celem Parizu.

Tudi zdaj blagovna znamka nadaljuje v tradiciji izdelkov, katerih uporaba je enostavna, zabavna in so vedno pri roki. Maskara Bourjouis tako še vedno poudarja pogled vse do dramatičnosti, Bourjois make-up Healthy Mix pa zanesljivo razjasni obraz. Že zdavnaj pa blagovna znamka ni več povezana samo s Francozinjami, ampak z vsemi ženskami po vsem svetu.

celotno besedilo skrij besedilo

Priporočeno