Odkrijte My Burberry Blush

Predstavljamo novo parfumsko vodo My Burberry Blush, cvetlično-sadno dišavo z iskrivim značajem.

Stopite v cvetlični raj londonskih vrtov, ki se prebujajo s prvimi jutranjimi sončnimi žarki.

My Burberry Blush prevzame vse vaše čute prav tako magično kot razvijajoči se cvetovi.

celotno besedilo skrij besedilo

Burberry

Burberry – ikonična in pristno britanska blagovna znamka je dobesedno esenca dežele svojega nastanka. V svetu mode in parfumov danes  pooseblja brezčasno eleganco, prefinjen slog in sklicevanje na tradicije.

Znamka Burberry se je rodila že leta 1856, ko je mladi Thomas Burberry začel delati v trgovini z oblačili za aktivnosti na prostem. Usmeril se je na razvoj novih materialov in leta 1888 je gabarden, svojo pravkar izumljeno vodoodporno, vendar za zrak prepustno tkanino, patentiral.

Praktične kose oblačil Burberry je cenila na primer odprava Roalda Amundsena pri potovanju na južni pol. Častniki, ki so služili v 1. svetovni vojni, pa so nosili plašče, ki so postali priljubljeni tudi med civilisti. V 50-ih letih je znamka postala dobavitelj kraljeve hiše britanske kraljeve družine.

Ikonični logotip z jahajočim vitezom na konju in karirast vzorec sta že dolga desetletja garancija vrhunske kakovosti, tako kot kozmetika in dišave Burberry. Tradicionalne vrednote znamke v sebi skriva vsak parfum Burberry. Čar britanske elegance lahko na lastni koži preizkusite tudi vi.

celotno besedilo skrij besedilo

Razvrščeno od najbolj prodajanih Abecedno Po ceni

12 3

12 3 Pokaži več Nahoru

Menu