Preskoči na glavno vsebino

Caudalie

O blagovni znamki Caudalie

Črpajte v največji možni meri iz bogatih učinkov vinske trte. Kozmetika Caudalie v sebi skriva vso lepoto s soncem obsijanih francoskih vinogradov. Njena ključna sestavina je najmočnejši antioksidant na svetu – izvleček iz grozdnih pečk, ki se zanesljivo bori proti znakom staranja kože. 

 

Blagovno znamko sta leta 1993 na svet privedla zakonca Mathilde in Bertrand Thomas po zaslugi usodnega srečanja s profesorjem Josephom Vercauterenom. Ta jima je predstavil učvrstitvene, pomlajevalne in zaščitne učinke tega edinstvenega ploda in od tega časa blagovna znamka Caudalie na trg pošilja en učinkovit izdelek za drugim. Vsak je original, ampak v nečem so skladni, kozmetika Caudalie vedno vztraja na upoštevanju čisto naravne sestave, prijazne do kože in narave.

Preizkusite izdelke blagovne znamke Caudalie na lastni koži. Kultna zadeva, kot je Caudalie Beauty Elixir, je zaradi svoje široke uporabnosti v negi kože priljubljena pri številnih zvezdnikih, vizažistih in ljubiteljih kozmetike po vsem svetu. Vredna pozornosti sta tudi piling Caudalie Cleaners&Toners in maska Caudalie Masks&Scrubs. Karkoli že boste izbrali, lahko ste prepričani, da s kozmetiko Caudalie svojo vsakodnevno nego spremenite v edinstveno sprostitveno doživetje.

celotno besedilo skrij besedilo