Helena Rubinstein

Kozmetika Helena Rubinstein nosi ime po svoji ustanoviteljici, posebni dami, ki je verjela v moč lepote. Helena je žensko lepoto dojemala kot močno orodje za doseganje ciljev, ki hkrati v veliki meri odseva inteligenco in izobrazbo. Lepoti je posvetila celo svoje življenje in vera vanjo ji je služila kot vodilo pri izbiri vsakega naslednjega koraka.

Zgodba blagovne znamke Helene Rubinstein se je začela pisati že, ko se je ta stara rosnih 22 let iz rojstne Poljske odpravila v Avstralijo. Zaradi navdušenja tamkajšnjih žensk nad njeno kožo je začela razvijati lasten vzorec kreme, poleg tega pa delila kozmetične nasvete in učila ženske o pravilni negi kože. Leta 1902 je odprla svoj prvi kozmetični salon in bilo je povsem jasno, da je kozmetika postala njeno življenjsko poslanstvo.

Helena je sodelovala z najboljšimi znanstveniki svojega časa in ni nikoli prenehala z iskanjem inovativnih znanstveno-raziskovalnih rešitev s področja lepote. Maskara Helena Rubinstein, sploh prva moderna maskara te vrste, predstavlja le enega od njenih glavnih kozmetičnih odkritij. Ime Helena Rubinstein tako že več kot 100 let jamči, da bo ta vrhunska kozmetika izpolnila želje tudi najbolj zahtevnih žensk.

celotno besedilo skrij besedilo

Najbolj prodajani