Preskoči na glavno vsebino

Helena Rubinstein

Helena Rubinstein

 Helena Rubinstein je priznana tradicionalna blagovna znamka in avantgardni pionir v svetu luksuzne kozmetike. Ambicija blagovne znamke je ustvarjati kozmetično nego prihodnosti, pomembni zanjo sta inovacija in sodelovanje z vrhunskimi znanstveniki, vendar pa ne pozablja niti na svojo bogato zgodovino.

 Blagovna znamka Helena Rubinstein je poimenovana po svoji ustanoviteljici, ki je leta 1902 odprla svoj prvi lepotni salon, pri razvoju izdelkov je sodelovala z najboljšimi znanstveniki in je neprestano iskala inovativne znanstveno raziskovalne rešitve, v čemer blagovna znamka nadaljuje še danes. Ime Helena Rubinstein je tako že več kot 100 let sinonim za legendarne izdelke, znanstveno legitimnost in izjemne formule. 

 Kozmetika Helena Rubinstein je izjemna po svojih hi-tech formulah, vsaka kapljica je vrhunec razkošja, pri njenih formulah z rastlinskimi matičnimi celicami pa je bilo klinično dokazano, da krepijo celično aktivnost kože, pomlajujejo kožo in imajo učinke proti staranju. Poleg premijske nege obraza Helena Rubinstein ponuja tudi vse potrebno za popolno ličenje – make-up Helena Rubinstein popolnoma poenoti vašo kožo, maskara Helena Rubinstein pa odlično poudari trepalnice in jim daje največji možen volumen in dolžino.

celotno besedilo skrij besedilo