Preskoči na glavno vsebino

Jaguar

jaguar

Moške dišave blagovne znamke Jaguar so prav take, kot njihovi legendarni avtomobili – edinstvene, dinamične in možate. Samoumeven je tudi natančen in brezčasen dizajn, ki je za blagovno znamko tipičen. 

Prvi luksuzni avtomobil Jaguar je na britanske ulice zapeljal leta 1935. Takrat še pod blagovno znamko Swallow Sidecars Company, ki sta jo leta 1922 Sir William Lyons in William Walmsley ustanovila kot družbo, ki izdeluje bočne prikolice k motorjem. Do preimenovanja na Jaguar Cars Limited je prišlo šele po drugi svetovni vojni. 

Leta 1988 je luč sveta ugledal prvi parfum Jaguar, poimenovan Jaguar for Men. V sebi je skrival aromatične tone bazilike, začimb in toplega lesa in je takoj postal popoln dodatek za ljubitelje močnih avtomobilov. Skozi leta so se pridružile druge karizmatične dišave – aromatična toaletna voda Jaguar Pace z rožmarinom in poprom, orientalska Jaguar Classic s svežimi citrusi in začimbami, aromatična dišava s sadnimi in lesnimi prvinami Jaguar Classic Gold in orientalsko-lesna Jaguar Vision, ki vas očara s popolno vzajemnostjo tonov ananasa, jabolka in sandalovine.

celotno besedilo skrij besedilo