Preskoči na glavno vsebino

Korloff

Korloff

Luksuz, ki ga lahko občutite – Korloff je francoska draguljarska družba, ki se ukvarja z izdelavo luksuznega nakita, ur, manšetnih gumbov, luksuznih peres in nenazadnje tudi nišnih parfumov.

 

Draguljarska hiša Korloff ima zavidanja vredno zgodovino, povezano s skrivnostnim 200-karatnim surovim črnim diamantom, ki je največji na svetu. Po legendi je bil ta izjemni dragulj last plemiške ruske družine Korloff-Sapojnikoff, ki si ga je pred odhodom iz Rusije leta 1917 predajala iz roda v rod kot talisman.  Leta 1978 je ta diamant kupil trgovec z diamanti Daniel Paillasseur, ga obrusil v 88-karatni diamantni nakit in poimenoval Korloff Noir. Navdušen nad diamantovo zgodovino in očaran nad njegovo skrivnostnostjo je ustanovil draguljarsko hišo Korloff. 

Omembe vredne so parfumske vode za ženske Korloff Gold, Korloff Lady ali ikonična Korloff Korlove. Na svoj račun seveda pridejo tudi moški. Odkrijte dišavni dragulj v obliki toaletne vode Korloff In White ali pustite se očarati parfumski vodi za moške Korloff Pour Homme. Prepustite se neobičajnim dišavnim kompozicijam in privoščite si te razkošno dišeče dragulje tudi vi.

celotno besedilo skrij besedilo