Opis izdelka L’Oréal Professionnel Dialight
Lastnosti

Profesionalna gel barva L’Oréal Professionnel Dialight je idealna za ustvarjanje učinka tona v tonu. Popolnoma prekrije lase, ustvarja naravne odseve in preprečuje učinek nenaravne enakomerne barve las.

Lastnosti:

  • ustvarja učinek tona v tonu
  • izvrstno prekriva lase
  • ustvarja naravne odseve
  • lasem nudi bleščeč sijaj

Sestava:

  • ne vsebuje amoniaka

Navodilo za uporabo:
Uporabljajte le s priporočenimi oksidanti najv. 6 vol (1,8 %), 9 vol (2,7 %) ali 15 vol (4,5 %). Ne uporabljajte z vodikovim peroksidom, višjim od 15 vol (4,5 %).

Barvanje na lahki bazi:
Uporabite aktivacijsko emulzijo 6 vol. Primerno za ponovno barvanje isti dan in za nanos na že obarvane dolžine in konice las ali za poživitev obstoječe barve.

Barvanje z namenom ohranjanja barvnega odtenka:
Uporabite aktivacijsko emulzijo 9 vol. Primerno za barvanje las s 30 % osivelih las.

Barvanje sivih las:
Uporabite aktivacijsko emulzijo 15 vol. Primerno za barvanje las s 70 % osivelih las. 

Barvanje las isti dan kot trajni ali izravnalni postopek:
Uporabite aktivacijsko emulzijo 6 vol (1,8 %) ali 9 vol (2,7 %).

Opozorilo:
Gre za profesionalno barvo za lase, ki je namenjena uporabi v frizerskih salonih. Končni rezultat je vedno odvisen od tipa in stanja las.

Lastnosti

Uporaba
Profesionalne barve za lase

O blagovni znamki L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel je vrhunska francoska blagovna znamka lasne kozmetike z dolgoletno tradicijo. Spada pod okrilje svetovno znane družbe L’Oréal, ki jo je leta 1909 ustanovil Eugène Schueller. Ta mladi kemik je razvil posebno formulo za barvanje las, ki je kmalu postala priljubljena med pariškimi frizerji. Danes, več kot sto let pozneje, ta blagovna znamka pomaga svojim strankam, da odkrijejo lepoto in samozavest.

Izdelki L’Oréal Professionnel so razviti s pomočjo najnovejših inovativnih tehnologij v sodelovanju z najboljšimi frizerji.

V širok portfelj blagovne znamke spadajo izdelki profesionalne lasne kozmetike, kot so barve za lase, izdelki za styling, pa tudi šamponi, maske in drugi izdelki za nego las, ki jih uporabljajo frizerji in stilisti po vsem svetu. Lasna kozmetika L’Oréal Professionnel je jamstvo, da svojim lasem privoščite resnično le najboljše.

Blagovna znamka je del pomembnih svetovnih modnih revij in postavlja nove trende. Odkrijte skrivnost lepih las in si privoščite profesionalno nego z L’Oréal Professionnel.

Recenzija L’Oréal Professionnel Dialight