Preskoči na glavno vsebino

Mario Badescu

Mario Badescu

Preprosta, skrbna in učinkovita – prav takšna je ameriška blagovna znamka nege obraza z evropskimi koreninami Mario Badescu. Ponuja širok nabor učinkovitih izdelkov, obogatenih z rastlinskimi izvlečki, ki so nežni do kože, neusmiljeni pa do aken, gub in drugih nepopolnosti.

Kozmetična blagovna znamka Mario Badescu je nastala leta 1967 v New Yorku, ko je njen ustanovitelj v svojem dvosobnem stanovanju na Manhattnu zagnal salon s kozmetično nego v evropskem slogu. Takrat si nihče ni mislil, da se je rodil svetovno znan kozmetični salon, ki bo svoje storitve ponujal tudi 50 let pozneje. Danes je Mario Badescu blagovna znamka, ki prehaja meje generacij in skrbi za celoten življenjski cikel kože – od učinkovitih rešitev proti aknam do izdelkov po meri starajoče se kože. Glavna vizija kozmetike Mario Badescu je vsem zagotoviti učinkovito nego evropske kakovosti, ki si jo lahko privoščijo v udobju doma. 

Preizkusite kultni izdelek lokalne nege proti aknam Mario Badescu Drying Lotion, ki ciljano deluje na površinske nepopolnosti kože in vašo kožo v eni noči reši mozoljčkov, ali Mario Badescu Silver Powder, ki učinkovito čisti T-cono in z nje odstranjuje ličila. Ne spreglejte tudi legendarnega Mario Badescu Facial Spray z vsebnostjo sivkinega olja, pomirjajoče aloje in blage kamilice, ki kožo pušča lepo osveženo, sijočo in navlaženo. Med legendarne izdelke spadata tudi Mario Badescu Aloe Vera Toner in Mario Badescu Vitamin C serum.

celotno besedilo skrij besedilo