Preskoči na glavno vsebino

Michael Kors

Michael Kors

 Michael Kors je svetovno priznani modni oblikovalec. Blagovna znamka z njegovim imenom je sopomenka za prestiž, ekskluzivnost in kakovost. Ustvarja modne dodatke, obutev, ure, nakit in očala, ne manjkajo pa niti parfumi Michael Kors parfumi, ki so prav tako brezčasni in imenitni kot blagovna znamka sama.

Michael Kors oblačila oblikuje že od svojega devetnajstega leta. Modno oblikovanje je študiral v New Yorku in se nato zaposlil kot kreativni direktor slavne modne hiše Céline. Pod lastno blagovno znamko, ki nosi njegovo ime, je začel ustvarjati že leta 1981, izključno pa se ji posveča od leta 2003. Njegove kreacije so nosile Michelle Obama, Kate Middleton, Angelina Jolie, Jennifer Lopez in Nicole Kidman, butike te ameriške blagovne znamke pa boste našli v vseh svetovnih metropolah – od New Yorka in Pariza ter Milana, pa vse do Dubaja.

Prva dišava Michael Kors je luč sveta ugledala leta 2001. Sedaj ima blagovna znamka v svojem portfelju nekaj deset dišav za moške in ženske, ki so nastale v sodelovanju s svetovno znanimi parfumerji. Preizkusite na primer gurmansko orientalsko-cvetlično dišavo Michael Kors Wonderlust, cvetlično parfumsko vodo Michael Kors Sparkling Blush, zapeljivo dišavo Michael Kors Glam Jasmine z jasminom v glavni vlogi, čutno žensko dišavo Michael Kors Sexy Amber ali lesno dišavo Michael Kors Midnight Shimmer, ki je odlična predvsem za zvečer.

celotno besedilo skrij besedilo