Naravna mila

Najbolj prodajani

Gre tudi brez kemije! Če se ji v kozmetiki raje izognete, so naravna mila kot ustvarjena za vas. V njih najdete kakovostna naravna olja, regeneracijske sestavine, zeliščne izvlečke in abrazivne sestavine.

Naravna mila so maksimalno prijazna do kože, poleg tega pa ne obremenjujejo narave. Najdete jih tako v trdi kot v tekoči podobi, njihova uporaba pa je univerzalna. Obstajajo celo posebna naravna mila za akne, ki aknasto kožo odlično očistijo in pomirijo morebitno razdraženost.

Naravna tekoča mila

Uporabna bodo tako v kopalnici kot v kuhinji. Tekoča mila se enostavno odmerjajo, tako da s svojih rok hitro odstranite maščobe in smrad. Vi in vaši gostje boste zagotovo cenili očarljive naravne dišave čajevca, citrusov ali aloe vere.

Nekatera naravna tekoča mila so primerna tudi za vaše lase in lasišče. Naravna mila za lase namreč ne izsušujejo, temveč mehčajo, tako da se vam ni treba bati srbenja ali razdraženosti. Kot prijeten bonus vaše lase lepo odišavijo.

Naravna trda mila

Če dajete prednost trdim milom, boste na notino.si zagotovo izbrali. Naravna trda mila imajo zares dolgo trajnost (približno 2 meseca) in so primerna tako za umivanje rok kot obraza in celega telesa.

Na notino.si najdete naravna mila za obraz, roke in telo Le Petit Olivier, Weleda, L’Occitane in drugih priljubljenih blagovnih znamk naravne kozmetike. Izberite si najboljše.