Notino Master Collection čopič za rdečilo

Notino Master Collection čopič za rdečilo
Notino Master Collection čopič za rdečilo
13,70

Koda: NOI02437 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 8. 3. 2021

Opis izdelka Notino Master Collection

Dati barvo svojim ličnicam boste od zdaj obvladali kot profesionalci. Čopič za rdečilo Notino Master Collection je opremljen s prvovrstnimi sintetičnimi ščetinami, po zaslugi katerih boste ustvarili rahlo, lahko pa tudi bolj izrazito plast rdečila, ki naredi piko na i pri vašem ličenju. Nič več nelepih madežev in ostrih prehodov, samo zdrav videz obraza z naravnim finišem.

Lastnosti:

  • odlično razmaže pudrasta rdečila
  • prvovrstne sintetične ščetine ecolon, izdelane po japonski tehnologiji
  • zelo nežne ščetine, imitacija kozjih, optimalno trdne
  • idealna velikost za natančno, obenem pa hitro aplikacijo rdečila
  • rdečilo razmaže popolnoma, brez ostrih prehodov
  • udoben lesen ročaj

Kako uporabljati:
S čopičem zajemite rdečilo in nanesite na vrh ličnic. Nato z nežnimi potegi razmažite v smeri senc, dokler ne dobite želenega rezultata.
Čopič redno umivajte z vodo in primernim čistilom, da bo dolgoročno ostal v odličnem stanju.

O blagovni znamki Notino

Že več kot 15 let smo prisotni v svetu lepote in v tem času smo dobili veliko izkušenj ter idej. Naši izdelki iščejo navdih v naših kupcih, ki jih lepota veseli enako kot nas in se ne zadovoljijo z majhnim.

Želimo, da Notino ponuja najvišjo kakovost za kar se da prijazne cene. Naša ekipa predlaga originalne in trendi izdelke za vsako priložnost; od praktičnih kozmetičnih kosov in potovalnih setov pa vse do storitev na ključ, kot je graviranje parfumov in vrhunsko darilno pakiranje. Radi prisluhnemo vašim potrebam in vemo, da bodo funkcionalni in dizajnerski kozmetični dodatki našli svoje mesto pri vas. Naš cilj je, da je lepota dostopna vsakomur.

Vse izdelke najdete ekskluzivno na Notino, kjer si neprestano prizadevamo za širitev našega portfelja in za nove inovativne postopke.

Recenzija Notino Master Collection