Preskoči na glavno vsebino

Original & Mineral

Original & Mineral

Lepota, ki je odgovorna in prijazna do življenjskega okolja, varna sestava, naravni izvlečki, eterična olja in minerali. Vse to pooseblja blagovna znamka Original & Mineral. Rodila se je v Avstraliji iz želje po čisti lasni kozmetiki brez nepotrebnih kemijskih sestavin. Oblikovanje in nega las sta po njeni zaslugi prijetno doživetje brez nevarnosti draženja ali poškodb z agresivnimi snovmi.

Izdelki Original & Mineral predstavljajo prej neobstoječo povezavo luksuzne in naravne lasne kozmetike. Z idejo premostiti vrzel med tema dvema svetoma je leta 2000 prišla Jose Bryce Smith. Skupaj s svojim kolegom, ki je trpel za kontaktnim dermatitisom, običajni in luksuzni izdelki pa so mu s svojo kemijsko sestavo povzročali draženje, je v Sydneyju ustanovila organski frizerski salon, prvi te vrste v Avstraliji. Postopoma so začeli razvijati lastne izdelke, šele leta 2010 je nastala linija O&M Method, ki cilja na oblikovanje in nego las brez uporabe sulfatov, triklosana in drugih škodljivih snovi.

Zaradi njene prijazne, kljub temu pa povsem funkcionalne in učinkovite sestave, so lasno kozmetiko Original and Mineral vzljubili ljudje ne samo v Avstraliji, temveč po vsem svetu. Cenijo predvsem visoke koncentracije izvlečkov iz avstralskih rastlin, kot so klinčevec, banksija, quandong, tasmanska morska alga ali sliva Davidson. Tudi vi preizkusite O&M balzam za lase Project Sukuroi, ki suhe in poškodovane lase popolnoma zgladi. Neobvladljive valove ukroti tudi Original & Mineral stiling krema Style Guru. Med velike zvezde spada tudi Original & Mineral suhi šampon Dry Queen.

celotno besedilo skrij besedilo