Preskoči na glavno vsebino

Origins

Origins

Blagovna znamka Origins ponuja učinkovito in funkcionalno negovalno kozmetiko, ki vsebuje aktivne snovi, pridobljene iz rastlin z vsega sveta. Naravne in organske sestavine, kot so izvleček ginsenga, gobe reishi in bambusovo oglje, združuje z najnovejšimi znanstvenimi odkritji, inovativnimi tehnologijami in ekološkimi postopki izdelave. Zaradi vsega naštetega lahko ponudi kozmetiko, ki je prijazna tako do kože kot do narave.

V letih 1983–1989 je ekipa znanstvenikov s področja rastlinskih biotehnologij in kozmetičnih strokovnjakov z Williamom P. Lauderjem na čelu sodelovala pri razvoju blagovne znamke, ki bi kljubovala tradicionalnemu razumevanju kozmetike. Iz tega sodelovanja se je leta 1990 rodila kozmetika Origins, ki je utelesila filozofijo ekološkega zelenega gibanja kot še nobena znamka pred tem. Od samega začetka je bilo njeno poslanstvo ceniti in spoštovati tako ljudi in njihove potrebe kot naravo. Zato se ekipa Origins vse do danes trudi uporabljati najučinkovitejše sestavine iz narave, najnaprednejše tehnologije in hkrati najbolj ekološke postopke izdelave. 

Preizkusite tudi vi varno alternativo klasičnim izdelkom za nego obraza in telesa, ki jo predstavlja kozmetika Origins, ki je naravna in potrjena z znanstvenimi raziskavami, visoko učinkovita in trajnostno naravnana. Nega za obraz Origins pomaga povrniti zdrav videz kože. Zagotavlja njeno vidno izboljšanje, ki ga dosega v harmoniji z naravnim delovanjem kože. Zaradi široke ponudbe si lahko prav vsakdo izbere vlažilno kremo Origins, gel za umivanje Origins ali denimo masko Origins, ki natančno ustreza potrebam njegove kože. Dodatna prednost je dejstvo, da je vsaka krema za obraz Origins spravljena v embalaži, ki jo je mogoče reciklirati.

celotno besedilo skrij besedilo