Philips Sonicare 

Sijoč nasmeh s soničnimi ščetkami Philips

Hrepenite po sijočem nasmehu in zdravih zobeh? Preizkusite zobno ščetko Philips Sonicare, ki s pomočjo priljubljene sonične tehnologije zobe očisti hitro in prijazno. Znebite se zobnih oblog in drobnih preostankov hrane, tudi če imate občutljive zobe in dlesni, nagnjene h krvavitvi.

Kako čiščenje s ščetko Sonicare deluje?

Sonične vibracije zanihajo ščetine zobne ščetke, z zmesi vode, sline in paste pa ustvarijo bogato peno. Električna ščetka Philips v minuti naredi do 62 000 hitrih gibov, s pomočjo katerih odstrani preostanke hrane, zobne obloge in drugo nečistočo v ustih. Preprečuje nastanek zobnega kamna, vnetij dlesni in drugih obolenj. Prijazna in primerna je za občutljive zobe ali dlesni, nagnjene h krvavitvi.

Poleg brisalnega giba, ki odstranjuje nečistoče neposredno z zoba, ustvarja Philips Sonicare curek tekočine in na ta način čisti medzobne prostore, kamor običajna ščetka ne doseže.

Prednosti ščetke Philips Sonicare

 • Nudi več načinov za učinkovito čiščenje.
 • Odstrani do 10 % več zobnih oblog.
 • Prijazno očisti dlesni in zobe, tudi če tehnike čiščenja popolnoma ne obvladate.
 • Odstrani vse do 100 % več madežev.
 • Porabite manj paste.
 • Nežno masira in prekrvavi dlesni.
 • Vodni curek čisti tudi medzobne prostore.
 • Zobne ščetke Sonicare enostavno napolnite s pomočjo praktičnih stojal, v dizajn kozarcu ali v elegantnem etuiju s kontrolno lučko polnjenja.

Izberite najboljšo ščetko Sonicare

Zobno ščetko Sonicare izbirajte glede na svoje potrebe in občutljivost zob. Nadomestne glave ščetke Sonicare lahko poljubno menjate ali pa en nastavek lahko uporablja cela družina. Izbirajte med tipi:

 • Philips Sonicare DiamondClean je ta pravi, če se želite znebiti največje količine zobnih oblog in madežev. Glave ščetk Sonicare DiamondClean imajo zelo gosta vlakna, odstranjujejo pa kar za 100 % več pigmentnih madežev na zobeh kot ročne ščetke. Nudijo več programov, med katerimi si izbere vsak.
 • Philips Sonicare EasyClean prijazno in učinkovito odstranjuje zobne obloge, nečistoče in preostanke hrane tudi v medzobnih prostorih in ob dlesnih. Ta osnovni model nudi funkcijo časovnika, ki vas po 2 minutah čiščenja opozori, je pa dobra izbira, če z električnimi ščetkami začenjate.
 • Philips Sonicare FlexCare nudi več čistilnih načinov. Nekatere ščetke FlexCare imajo v pakiranju priložen UV sanitizer, ki vas reši vseh bakterij.
 • Philips Sonicare For Kids je dokaz, da so sonične ščetke primerne tudi za otroke. Otroška sonična ščetka Philips z nežnimi vlakni postane pri vsakdanji zobni higieni zabaven prijatelj. Ponuja različne režime čiščenja in otroke pri čiščenju zabava. S pomočjo tehnologije bluetooth jo je mogoče povezati s telefonom in na ta način kontrolirati čiščenje.
 • Philips Sonicare HealthyWhite je pot do še bolj sijočega nasmeha. Gosto razporejene ščetine glave v 2 tednih dokazljivo odstranijo vsakodnevno obarvanje. Poleg standardnega načina Clean lahko izberete tudi belilni način White, vsakega od njiju pa v treh intenzivnostih.
 • Philips Sonicare ProtectiveClean prepozna najboljši način za čiščenje vaših zob, znižuje pojav krvavitve dlesni in je primeren za uporabo z zobnim aparatom, kronami, zalivkami ali fasetami.

Priljubljene funkcije električnih ščetk Sonicare

 • Časovnik namesto vas nadzoruje čas čiščenja in vas opozori, da greste z enega predela ust na drugega.
 • BrushSync je funkcija, po zaslugi katere ugotovite, da je prišel čas za menjavo glave.
 • Senzor tlaka vas opozori, če na zobe po nepotrebnem pritiskate.
 • Izbiro intenzivnosti načina boste vzljubili, če imate občutljive zobe.
 • UV sanitizer z glave ščetke odstrani vse bakterije.

Kako si čistiti zobe s sonično ščetko Philips?

Pred samim čiščenjem zob izberite način, ki izpolni vaša pričakovanja in vas reši težav. Izbirate lahko med programi za nežno masažo dlesni, vsakodnevno navadno čiščenje, hitro minutno čiščenje, pa tudi temeljito triminutno čiščenje.

Na ščetko nanesite majhno količino zobne paste in jo prilagajte k zobem, vibrirajoča glava poskrbi za brisalni gib. Ne pozabite na zadnje strani zob, grizno ploskev in seveda dlesni. Po čiščenju ščetko Philips oplaknite in jo pustite, da se posuši.

Kako pogosto se menjajo nadomestne glave Sonicare?

Pri uporabi ščetke se vlakna ščetke obrabijo. Z redno menjavo glav dosežete pri čiščenju zob najboljšega učinka. Nadomestne ščetke Philips menjajte vsake tri mesece in se veselite popolnoma čistih zob brez zobnih oblog. Na notino.si boste našli široko ponudbo nadomestnih glav Philips, vsaka pa ustreza vsem ohišjem ščetk te blagovne znamke.

Ustna prha Philips in druga dodatna nega

Za popoln rezultat je pomembna tudi kakovostna zobna pasta, ustna voda ali ustna prha Philips Sonicare, ki vas reši zadnjih nečistoč in bakterij v ustih.