PMD Beauty Personal Microderm Provakumski čistilec kože

PMD Beauty Personal Microderm Pro vakumski čistilec kože
PMD Beauty Personal Microderm Pro vakumski čistilec kože
Brezplačna dostava
vakumski čistilec kože
199,00

  • PMD Beauty Personal Microderm Pro vakumski čistilec kože
  • PMD Beauty Personal Microderm Pro vakumski čistilec kože
  • PMD Beauty Personal Microderm Pro vakumski čistilec kože
Koda: PMD06500 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 13. 8. 2020

Opis izdelka PMD Beauty Personal Microderm Pro
Lastnosti

Navodila za uporabo najdete TUKAJ

Lastnosti

Tip kože
za vse tipe kože
Vrsta napajanja
omrežno
Učinek
čiščenje

O blagovni znamki PMD Beauty

Ameriška blagovna znamka PMD Beauty prinaša pametne naprave za čiščenje kože, s katerimi si lahko privoščite učinkovite kozmetične procedure kar od doma. Preprosto in varno.

Moto PMD Beauty je #BrilliantConfidence, ki izraža osupljivo samozavest. Za družbo je namreč na prvem mestu zadovoljstvo uporabnikov samih s sabo. Kot pravi Sam Alexander, generalni direktor PMD Beauty – “Verjamemo, da naša blagovna znamka pomaga vsakomur, da se ima rad takšen, kakršen je”. Kajti kdor je zadovoljen s svojo kožo, enostavneje pride do zadovoljstva s svojim videzom. Ekipa strokovnjakov PMD Beauty stoji za izumom prve ročne naprave za dermalno mikrodermabrazijo (mehanska odstranitev odmrlih kožnih celic) za domačo uporabo. Njen patentirani rotirajoči se disk in sistem vakuumskega sesanja sta prinesla dobesedno revolucijo v svet domače nege kože.

Sveti gral blagovne znamke je vakuumski čistilec kože PMD Beauty Microderm Classic, ki pomaga proti drobnim nepopolnostim in vašo kožo popolnoma očisti in zmehča. Uporabnice po vsem svetu obožujejo tudi edinstven povečevalec ustnic PMD Beauty Kiss s patentirano tehnologijo utripajočega vakuuma, kar je prva naprava proti staranju ustnic.

Recenzija PMD Beauty Personal Microderm Pro