Preskoči na glavno vsebino

Pudrast parfum

Pudraste dišave so nezamenljive, nežne in so v zadnjih letih postale zelo iskane ne samo za vsakodnevno uporabo, ampak tudi za izjemne priložnosti, kot je na primer vaš poročni dan.

 

Nežni pudrasti toni predstavljajo popolno harmonijo elegance in ženstvenosti, ki vas bo spremljala povsod, zaradi njihovih dolgotrajnih učinkov pa bodo še dolgo dišali iz vaših priljubljenih rut in puloverjev.

Stekleničke pudrastih parfumov vas prevzamejo s svojimi oblikami in nežnimi barvami, vendar pa šele zgodbe, ki spremljajo vsak parfum, ustvarijo resnično vzdušje.

Značilnost pudrastega vonja:

Ne glede na to, o kakšnih pudrastih vonjih govorimo, o naravnih ali sintetičnih, lahko njihove tone razdelimo na dve glavni skupini. Prva skupina vonjev spominja na puder za obraz in je manj sladka, manj kompleksna, vendar zelo nežna – kot sveže napudrana koža. Druga skupina pudrastih vonjev pa bolj spominja na otroški puder, iz njih pa je čutiti čistočo s podtoni sivke, vijolice, vanilje in nostalgije. Za obe skupini so značilni dolgo trajajoči toni in s tem tudi daljša obstojnost.

Kako se pridobiva pudrast vonj:

Parfumom dodajo nežne pudraste tone akordi perunike, vijolic, mošusa ali heliotropa. Znani so tudi nežni podtoni vanilje, vrtnice, perunike ali smole, ki v kombinaciji z lesnimi toni predstavljajo popolno harmonijo čistoče, ženstvenosti in elegance. Pudrasti vonji so lahko tudi sintetični in so nenadomestljiva kombinacija nežnosti ter sladkih cvetličnih tonov z retro pridihom pudra na obrazu.

Naj vaš dan zadiši z nežnim pudrastim parfumom s pridihom nostalgije. Pudrasti parfumi so izjemni in zato idealni za posebne priložnosti, pa tudi za vsakodnevno uporabo. Odkrijte svet pudrastih dišav tudi vi!

celotno besedilo skrij besedilo