Preskoči na glavno vsebino

Real Techniques

Real Techniques

Kakovostni, nagrajeni, inovativni kozmetični pripomočki za vse ljubitelje ličenja – to je ponudba znamke Real Techniques. Njeni izdelki z združevanjem visokotehnoloških materialov in inovativnih oblik omogočajo ustvarjanje popolnega make-upa. V kolekciji izdelkov boste našli tako sete čopičev kot posamezne čopiče za nanašanje tekočega pudra, pudra v prahu, rdečila, senčil za oči in izdelkov za poudarjanje obraznih kontur, pa tudi priljubljene gobice. V njej ne manjkajo niti izdelki za čiščenje kože in izdelki za čiščenje čopičev ter gobic.

 

Znamka Real Techniques je na trg prišla leta 2011. V njenem portfelju boste našli čopiče visoke kakovosti, ki so enostavni za uporabo in čiščenje ter vam bodo pomagali ustvariti res najboljši make-up. Čopiči Real Techniques so izdelani iz sintetičnega materiala, imenovanega taklon, ki je nežen, mehek in primeren tudi za občutljivo kožo. Gobice za tekoči puder so z revolucionarno tehnologijo pene brez lateksa zasnovane tako, da omogočajo enakomerno raznašanje tekočega pudra, zaradi česar vam bodo vsakokrat pomagale doseči gladek in brezhiben rezultat. Posebno omembo si zasluži gobica za nanos tekočega pudra Real Techniques Miracle Complexion Sponge Ornament.

Začetnikom, pa tudi izkušenim mojstrom ličenja bo življenje olajšal set čopičev Real Techniques Everyday Essentials ali pa, denimo, praktični čopič za kremasti ali tekoči puder Real Techniques Original Collection Base. Če bi radi ustvarili učinek t. i. naravnega ličenja ali pa izzivalen večerni videz, boste s kozmetičnimi pripomočki Real Techniques svoje ličenje dvignili na novo raven.

celotno besedilo skrij besedilo