Preskoči na glavno vsebino

Sanoflore

O blagovni znamki Sanoflore

Spoznajte francosko blagovno znamko Sanoflore, luksuzno naravno kozmetiko, ki spremeni nego telesa, pa tudi obraza v prijetno doživetje. Njena sestava temelji na zeliščih in rastlinah iz ekološkega poljedelstva, vsi pripravki se ponašajo z oznako BIO, v njih pa ne boste našli ne silikonov in ne umetnih barvil. 

 

Zgodovina francoske blagovne znamke Sanoflore se je začela že leta 1972, ko je majhna skupina strastnih botanikov in poljedelcev v osrčju krajinskega naravnega parka Vercors ustanovila botanični vrt Sanoflore. Istoimenski laboratorij, ki se specializira na fitoterapijo in aromaterapijo, pa je nastal 14 let pozneje.

Blagovna znamka Sanoflore temelji na tem, da ima nadzor nad celotnim procesom proizvodnje vključno z gojenjem potrebnih surovin. Esence za izdelavo kozmetike pridobiva z destilacijo z vodno paro pri nizkem pritisku, zaradi česar imajo mnogo večjo kakovost kot sintetične esence. Kozmetika te francoske blagovne znamke je obenem značilna po zelo prijetni dišavi in tako blagodejno vpliva tudi na človekovo psiho, ne le na kožo. 

celotno besedilo skrij besedilo