Preskoči na glavno vsebino

Shu Uemura Art of Hair
Umetnost popolnega stajlinga

Shu Uemura Art of Hair predstavlja skrajno minimalistično in izpopolnjeno linijo izdelkov za stajling. Posamezne recepture so pripravili najbolj talentirani frizerji – umetniki. Celo linijo povezuje prestižna brezčasna dišava, ki spominja na čistočo. Enkratno urejeni lasje, lahki, zdravi in mehki na dotik.
Umetnost popolnega stajlinga.

Prav vsak dan spremenite lase v edinstveno mojstrsko delo

Termo zaščita in glajenje
[netsu design]

Netsu (japonsko vročina) dizajn je zaščitna stajling krema, ki preprečuje štrlenje las do 96 ur in zagotavlja termo zaščito do 230 °C. Dosegli boste naravni, urejen videz, ki traja več dni.

Dolgoobstojno naravno utrjevanje
[tsuki shape]

Tsuki (japonsko luna) shape je pršilo za stajling, ki vašim lasem zagotavlja dolgoobstojno obliko in definira pramene. Na razpolago ima termo-aktiviran spomin oblike vaše pričeske. Končni videz je lahek na dotik in naraven.

Močno, vendar naravno utrjevanje
[kumo hold]

Kumo (japonsko mrak) hold je lahek lak za lase z močnim utrjevanjem. Mikronežna meglica laka brezhibno definira pričesko ter upošteva naravno obliko in barvo las. Brezhibni končni učinek, ki se mu ni moč upreti.

Hitra vodna in sijaj
[tsuyu dry]

Tsuyu (japonsko rosa) dry je oljno pršilo za vodno za normalne in trde lase. Lasje so posušeni do dvakrat hitreje. Vsak las je ovit z nevidnim filmom za brezhibno gladek in nežen končni videz s sijajem.

Močna krema za oblikovanje
[umou hold]

Umou (japonsko perje) hold je krema za oblikovanje za kratke do srednje dolge lase. Zagotavlja jim dolgoobstojno obliko, brez obremenitev in lepljenja. Povrh tega lase ščiti pred vročino in vlago. Uglajen videz z naravnim sijajem. Idealno za česanje las nazaj.

Močna glina za matiran učinek
[nendo definer]

Nendo (japonsko ilovica) definer je pasta za stajling z mat učinkom, ki oblikuje pramene, lasem zagotavlja urejeno obliko in izrazito teksturo z nežnim mat videzom. Primerna je tako za upornike brez pravil, kot tudi za mat olikance.

Pasta za oblikovanje
[ishi sculpt]

Ishi (japonsko kamen) sculpt je stajling pasta za oblikovanje. Zagotavlja edinstveno obliko, teksturo in jasno določa dolgoobstojen polmat videz, ki se lahko spremeni tekom dneva.

Maksimalni volumen od korenin
[awa volume]

Awa (japonsko mehurček) zagotavlja lasem maksimalni volumen brez neželenega lepljenja in ostankov. Lasje so nežni in mehki na dotik. Dolgoobstojno srednje utrjevanje in naravni sijaj.

Brezhibno utrjeni kodri
[kaze wave]

Kaze (japonsko veter) wave določa valove in kodre. Zagotavlja jim dolgoobstojno utrjevanje, nežnost, lahkost in naravni sijaj. Lase ščiti pred vročino in vlago. Preprečuje štrlenje valov.

Mehki in definirani valovi
[uzu cotton]

Uzu (japonsky vrtinec) cotton je lahka kremasta maska za valovite in kodraste lase, ki zagotavlja prožno utrjevanje in rahel sijaj. Končni videz je definicija naravne lepote in nevsiljivosti.

Sedem takojšnjih prednosti
[shiki worker]

Shiki (japonsko štirje letni časi) worker je večstranski primer za stajling s sedmimi takojšnimi prednostmi: navlaži, olajša razčesavanje, gladi, nahrani, zagotavlja sijaj, obvladuje štrlenje in naredi lase mehke.