Soaphoria Care

bentonit glina

Soaphoria Care bentonit glina
Soaphoria Care bentonit glina
Soaphoria Care bentonit glina
150 ml
5,00

Koda: SOA0112 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek, 27. 9. 2018
Soaphoria Care
150 ml | 5,00

Lastnosti

Po problemu kože
akne in problematična koža
Starost
za vse starosti
Tip kože
razdražena
Tip kože
za vse tipe kože tudi občutljivo
Tip las
mastni

O blagovni znamki Soaphoria

Slovaška blagovna znamka Soaphoria se osredotoča na izdelavo in prodajo organske kozmetike. Njena filozofija je enostavna - ponujati prvovrstne pripravke po ugodni ceni in hkrati posvečati pozornost izobraževalni dejavnosti na področju ekologije in zdravega življenjskega stila.
Soaphoria daje velik poudarek na to, da precejšnja večina (več kot 90 %) njihovih proizvodov ne vsebuje nobenih sestavin živalskega izvora. Velik poudarek daje tudi na uporabo materialov, ki jih je enostavno reciklirati. V sestavi izdelkov Soaphoria boste našli rastlinske sestavine najvišje kakovosti - karitejevo maslo, olje rakitovca, izvleček kamilice in še veliko drugih. Posebne omembe je vredno tudi dejstvo, da je vsak izdelek rezultat poštenega ročnega dela!
Kozmetika Soaphoria se je rodila zaradi strasti do narave in hrepenenja po lepoti in vitalnosti. Odlikuje se zlasti po izredni učinkovitosti, nežnosti in varnosti. Ni nič čudnega, da je doslej dobila že veliko navdušencev. Poskusite jo tudi vi! Blagovna znamka Soaphoria zagotovo prevzame vse posameznike, ki spadajo med navdušene vegetarijance ali vegane, ali hočejo pripomoči k zaščiti našega planeta.

Menu