Tangle TeezerSalon Elite krtača za neobvladljive lase

15×
Tangle Teezer Salon Elite krtača za neobvladljive lase
Tangle Teezer Salon Elite krtača za neobvladljive lase
Priporočena maloprodajna cena
15,90

Prihranite 44%
vrsta Midnight Black
8,90

Koda: TAT1147 | Na zalogi
1
DPD
torek 2. 11. 2021
Osebni prevzem
torek 2. 11. 2021

Opis Tangle Teezer Salon Elite

Krtača za lase Tangle Teezer Salon Elite je primerna za vsakodnevno urejanje suhih ali mokrih las, ki bodo po uporabi popolnoma razčesani in urejeni kot pri profesionalnem frizerju.

Lastnosti:

  • izvrstno razčeše tudi zavozlane lase
  • lase razčesava lahkotno in natančno
  • konkavna oblika je udobno za držanje in lajša česanje
  • posebej razporejene ščetine zmanjšujejo tveganje za poškodbe las
  • sledi obliki glave, zato ne poškoduje lasišča

Navodilo za uporabo:
Lase počasi razčešite po manjših pramenih od korenin do konic.

O blagovni znamki Tangle Teezer

Tangle Teezer spada med čudežne blagovne znamke za nego las. Lepi in zdravi lasje zahtevajo primerno pozornost iz vidika izbire šamponov, balzamov in drugih pripravkov lasne kozmetike. Včasih se pa pozablja, kako pomembna je tudi mehanična nega. Tangle Teezer je absolutni hit med krtačami zahvaljujoč enostavnemu in nežnemu razčesavanju tako suhih kot tudi mokrih las.

Revolucionarni pristop v tehnologiji, materialu in nenavadnem dizajnu je naredil iz krtač Tangle Teezer svetovni hit v negi las tako otrok kot tudi odraslih. Uporabljanje Tangle Teezer prinaša zelo udoben način, kako doseči odlično razčesane lase, ne da bi jih med tem poškodovali, cukali ali trgali. Zahvaljujoč posebno razporejenim ščetinam različnih dolžin in nežnemu upogljivemu materialu je česanje neverjetno enostavno. Sploh ni naključje, da je Tangle Teezer postal dobesedno svetovna senzacija in frizerska mega zvezda. 

Danes je Tangle Teezer najbolj prodajana lasna krtača v Veliki Britaniji in po svetu se vsako minuto proda osem kosov. V Tangle Teezer Original se bo zaljubil popolnoma vsakdo. Odlična ergonomična oblika je odlična za enostavno uporabljanje. Sploh nobeno cukanje las, minimalni trud in rezultat so lepo sijoči lasje in zdrav videz.

Tangle Teezer Aqua Splash je bil razvit zlasti za razčesavanje mokrih las in Tangle Teezer Salon Elite ponuja popolnoma nov izboljšan dizajn. Krtače Tangle Teezer zagotovo spadajo med osnovne „must have“ proizvode, ki vam jih ne sme manjkati. Izredna združitev koristnih lastnosti in nenavadnega dizajna ter variabilnost uporabe za vse tipe las – Tangle Teezer je čarobna stvar za dostopno ceno. Pozabite na lomljenje las, cepljenje konic, poškodovane korenine, neprijetno cukanje – nastala je nova era Tangle Teezer!

Recenzija Tangle Teezer Salon Elite15