Preskoči na glavno vsebino

TANGLE TEEZER

O blagovni znamki TANGLE TEEZER

Tangle Teezer – to so legendarne krtače v stilskem dizajnu, ki so v frizerskem svetu povzročile pravo revolucijo. Za blagovno znamko Tangle Teezer stoji Shaun P., ki je več kot 30 let delal v vodilnih frizerskih salonih.

 

Prav tam se je vsakodnevno srečeval s težavami pri česanju las, zato se je odločil, da razvije krtačo, ki lase enostavno razčeše – in to brez vlečenja. Po nekaj letih raziskav, razvoja in oblikovanja dizajnov je luč sveta leta 2007 zagledala prva krtača za lase Tangle Teezer Original s patentirano tehnologijo dveh tipov upogljivih zob. Daljši zobje znajo s cukanjem in vozlički, krajši zobje dajo sijaj in zgladitev. 

Ko enkrat preizkusite Tangle Teezer, ne boste želeli več drugega. Zadostuje, da si izberete krtačo po meri svojih las in potreb. Tangle Teezer The Original je odličen za izčrpane lase, nagnjene k lomljenju, krtača s pokrovom Tangle Teezer Compact Styler je idealna za v torbico in na potovanja, Tangle Teezer z ročajem Wet Detangling pa z lahkoto razčeše tudi mokre in neukrotljive lase. Blagovna znamka seveda ne pozablja niti na vaše najmlajše, zato v njeni ponudbi najdete tudi krtače Tangle Teezer za otroke, namenjene njihovim nežnim laskom. 

celotno besedilo skrij besedilo