Tangle TeezerThe Ultimate krtača za glajenje las

6×
Tangle Teezer The Ultimate krtača za glajenje las
Tangle Teezer The Ultimate krtača za glajenje las
Akcija
Priporočena maloprodajna cena
19,50

Prihranite 36%
vrsta Black
12,40

Koda: TAT01676 | Na zalogi
1
DPD
torek 28. 9. 2021

Opis Tangle Teezer The Ultimate
Lastnosti

Poslovite se od nešteto glavnikov in krtač, ki lomijo ali poškodujejo vaše lase pri razčesavanju. Krtača za glajenje las Tangle Teezer The Ultimate je posebej prilagojena za vsakodnevno razčesavanje in oblikovanje suhih las. Zahvaljujoč gibljivim ščetinam se lasje pri česanju ne lomijo, zato česanje nikoli ne bo neprijetno.

Lastnosti:

  • z enim potegom lase razčeše in zgladi
  • nežne in dolge ščetine preprečujejo lomljenje las
  • pri česanju daje lasem naravni sijaj
  • idealna tudi za oblikovanje sintetičnih ali podaljšanih las
  • ergonomski ročaj za bolj udobno rokovanje

Kako uporabljati:
Suhe lase krtačite od zgoraj navzdol po pramenih, dokler ne dosežete želenega videza.

Lastnosti

Učinek
glajenje las

O blagovni znamki Tangle Teezer

Tangle Teezer spada med čudežne blagovne znamke za nego las. Lepi in zdravi lasje zahtevajo primerno pozornost iz vidika izbire šamponov, balzamov in drugih pripravkov lasne kozmetike. Včasih se pa pozablja, kako pomembna je tudi mehanična nega. Tangle Teezer je absolutni hit med krtačami zahvaljujoč enostavnemu in nežnemu razčesavanju tako suhih kot tudi mokrih las.

Revolucionarni pristop v tehnologiji, materialu in nenavadnem dizajnu je naredil iz krtač Tangle Teezer svetovni hit v negi las tako otrok kot tudi odraslih. Uporabljanje Tangle Teezer prinaša zelo udoben način, kako doseči odlično razčesane lase, ne da bi jih med tem poškodovali, cukali ali trgali. Zahvaljujoč posebno razporejenim ščetinam različnih dolžin in nežnemu upogljivemu materialu je česanje neverjetno enostavno. Sploh ni naključje, da je Tangle Teezer postal dobesedno svetovna senzacija in frizerska mega zvezda. 

Danes je Tangle Teezer najbolj prodajana lasna krtača v Veliki Britaniji in po svetu se vsako minuto proda osem kosov. V Tangle Teezer Original se bo zaljubil popolnoma vsakdo. Odlična ergonomična oblika je odlična za enostavno uporabljanje. Sploh nobeno cukanje las, minimalni trud in rezultat so lepo sijoči lasje in zdrav videz.

Tangle Teezer Aqua Splash je bil razvit zlasti za razčesavanje mokrih las in Tangle Teezer Salon Elite ponuja popolnoma nov izboljšan dizajn. Krtače Tangle Teezer zagotovo spadajo med osnovne „must have“ proizvode, ki vam jih ne sme manjkati. Izredna združitev koristnih lastnosti in nenavadnega dizajna ter variabilnost uporabe za vse tipe las – Tangle Teezer je čarobna stvar za dostopno ceno. Pozabite na lomljenje las, cepljenje konic, poškodovane korenine, neprijetno cukanje – nastala je nova era Tangle Teezer!

Recenzija Tangle Teezer The Ultimate5