Depilacijski vosek in depilacijski trakovi

Najbolj prodajani

Uživajte v gladki koži kar več tednov! Depilacija z voskom je hiter in učinkovit način, kako odstraniti dlačice za dolgo časa. Stavite na depilacijski vosek, sladkorno peno za depilacijo ali praktične voskaste trakove za obraz, noge in podpazduhe!

Vosek za depilacijo se preprosto prileže k neželenim dlačicam in vi jih nato izpulite z eno potezo. Dlačice izpulite tudi s korenino, oslabite jih in pustite vašo kožo gladko za dolgo časa. 

Kako uporabljati voskaste depilacijske trakove?

Depiliran predel pred uporabo traku umijte in osušite. Voskaste trakove temeljito pregrejte med dlanmi, nato ločite trakove in jih priložite na depiliran predel. Pogladite v smeri rasti dlačic, nato pa s hitrim gibom povlecite v nasprotni smeri.

Kako si izbrati voskaste trakove?

Depilacijske trakove izbirajte glede na predel depilacije. V ponudbi so posebni depilacijski trakovi za intimne predele, obraz pazduhe in noge. Če vas muči razdražena koža, so za vas primerni depilacijski trakovi za občutljivo kožo.

Depilacija s sladkorno pasto

Vas skrbi, da bo depilacija z voskom za vas preveč boleča in vam bo povzročila alergijsko reakcijo? Potem poskusite depilacijsko sladkorno pasto. Za razliko od depilacijskega voska se sladkorna pasta nanaša proti smeri rasti dlačic, puli pa se v smeri rasti. Zaradi tega je do kože bolj prijazna, zmanjša razdraženost in je primerna za občutljivo kožo

V naši ponudbi najdete priljubljeno sladkorno pasto Purity Vision in priznane depilacijske voske in depilacijske trakove Veet ali Arcocere. Izberite si najboljše!