Wilkinson Sword Hydro Silk

brivnik

Wilkinson Sword Hydro Silk brivnik
Wilkinson Sword Hydro Silk brivnik
Wilkinson Sword Hydro Silk brivnik
brivnik
12,40

Koda: SWO0140 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 20. 2. 2019
Wilkinson Sword Hydro Silk
brivnik | 12,40

Opis kozmetike Wilkinson Sword Hydro Silk

Brivnik Wilkinson Sword Hydro Silk vaši koži zagotavlja popolnoma gladko britje.

Lastnosti:

  • brije hitro in preprosto
  • ne draži kože
  • prilagaja se obliki telesa
  • zagotavlja temeljito britje in natančne rezultate

Navodilo za uporabo:
Uporabite brivsko peno ali kremo in nato obrijte kožo z dolgimi rahlimi potegi.

O blagovni znamki Wilkinson SwordZačetek blagovne znamke Wilkinson Swords sega do leta 1898, ko se je hladno orožje spremenilo v britvico, predhodnico današnjega brivnika. Od tega leta se je začela dolga pot razvoja brivnikov in novih tehnologij, ki so moškim in kasneje tudi ženskam olajšali osebno higieno. Leta 1971 je podjetje uvedlo na trg prvo orodje, ki je imelo rezilo trdno vpeto v plastičnem etuiju in zaradi tega je bilo bolj varno. Leta 1994 je blagovna znamka predstavila prvi brivnik za ženske, ki jih je ščitil pred poškodovanjem.

Leto za letom je podjetje predstavljalo številne druge novosti, kot je na primer sistem rezil pri moških in ženskih brivnikih, uvedbo titanskih rezil, sisteme za britje za moške in ženske za enkratno uporabo ali različno kombinirane brivnike. Leta 2010 je Wilkinson Sword uvedel na trg revolucionarno nego za britje z vlažilnim trakom, ki kožo vlaži med britjem.

Danes je podjetje lider na svetovnem trgu in številne ženske in moški si ne znajo brez brivnikov Wilkinson predstaviti življenja. Uporabite brivnike, ki imajo visoko učinkovitost in so nežni do kože!

free delivery