Atelier Cologne

Atelier Cologne

Francoska blagovna znamka Atelier Cologne predstavlja luksuzne kolonjske vode, ki temeljijo na visoki koncentraciji prvovrstnih esencialnih olj. Njihove uniseks dišave vas bodo očarale tako s svojo čudovito razkošno aromo kot s stilskimi stekleničkami iz kakovostnega francoskega stekla z ročno izdelanimi usnjenimi prvinami.

Za blagovno znamko Atelier Cologne stoji francosko-italijanski par Christophe Cervasel in Sylvie Ganter. Ko sta se Christophe in Sylvie v New Yorku zaljubila, sta kmalu ugotovila, da ju ne druži le ljubezen, temveč tudi strast do legendarne kolonjske vode Eau de Cologne. Skupaj sta sanjala o tem, da ustvarita kolonjsko vodo, ki bo sveža, elegantna in obenem tako uporabna kot čisti parfumi. In tako se je leta 2009 začela pisati zgodba Atelier Cologne, prve parfumarske hiše, usmerjene samo na kolonjsko vodo.

K najbolj priljubljenim dišavam blagovne znamke spadajo iskriva pomarančna dišava Atelier Cologne Orange Sanguine, Atelier Cologne Clémentine California, ki diši po kalifornijskih mandarinah, ali orientalska dišava s cvetličnimi prvinami Atelier Cologne Ambre Nue. Ljubitelje vanilje bo navdušila  Atelier Cologne Vanille Insensée, citrusno Atelier Cologne Cedrat Enivrant pa boste oboževali ne le v vročih poletnih dneh.

celotno besedilo skrij besedilo