Davines

Trajnostni kozmetični izdelki so način, kako poleg svoje lepote skrbeti tudi za okolje. To vizijo odraža tudi profesionalna lasna kozmetika Davines. 

 

Vsebuje visok dežel naravnih sestavin in spoštuje etični kodeks na osnovi antične filozofije, ki tesno združuje izraza »lepota« in »dobro«.

Družinsko podjetje Davines, ki se nikoli ne prepusti mainstreamu, je nastalo leta 1983 v italijanski Parmi. Originalni brezčasni izdelki se vam bodo prikupili s svojo preprostostjo, ki pa nikakor ne znižuje njihove kakovosti. Intenzivno negujejo lase, obnavljajo njihovo naravno lepoto in krepijo njihovo odpornost.

Želite enkrat za vselej premagati kodranje las? Bi radi nevtralizirali rumene tone v laseh? Ali iščete način, kako poenostaviti razčesavanje las? Davines lahko s pomočjo avtentičnega pristopa reši kakršnokoli težavo z lasmi, vi morate izbrati le prave dišavne izdelke iz ene od linij – glede na tip las, njihovo barvo ali želeno oblikovanje.

Razvajajte tudi svoje lase s kozmetiko Davines, ki je simbol harmonije med znanostjo in naravo.

celotno besedilo skrij besedilo

Najbolj prodajani

Italijanska lasna kozmetika Davines

Kakovostni šamponi in balzami, profesionalne barve in styling, s katerim z lahkoto ustvarite kakršnokoli frizuro – to je lasna kozmetika Davines. Ta italijanska blagovna znamka poudarja tako prvovrstno kakovost svojih izdelkov in njihovo varnost kot trajnostno naravnanost in obzirnost do življenjskega okolja.

Davines – iz italijanske Parme vse do salona v New Yorku

Kozmetika Davines izvira iz Parme na severu Italije, kjer je blagovno znamko leta 1983 ustanovila družina Bollati. Takrat je šlo za raziskovalni laboratorij, v katerem so nastajali prvovrstni izdelki za priznana kozmetična podjetja. Po 10 letih izpopolnjevanja tehnologije so luč sveta ugledali prvi lastni izdelki Davines, namenjeni izključno kozmetičnim salonom. Davines barve za lase in nega las so po zaslugi svoje kakovosti osvojile profesionalce in uporabnike po vsem svetu, zato jih zdaj najdete v na tisoče salonih od Pariza, preko New Yorka pa vse do mesta Ciudad de México.

Narava na prvem mestu

Za življenjsko okolje blagovni znamki Davines ni vseeno, zato je ta italijanska lasna kozmetika izdelana tako, da ima na naravo čim manjši vpliv. Izdelki Davines v veliki meri vsebujejo naravne sestavine, embalaža je narejena iz recikliranih materialov (če je mogoče, tudi z najmanjšo možno mero plastike), proizvodnja in pisarne Davines pa uporabljajo samo obnovljive vire energije, torej sonce, veter, vodo in prst. Torej ste lahko prepričani, da je vsaka barva za lase, šampon ali kakršnakoli nega Davines nastala karseda do okolja prijazno.

V ponudbi blagovne znamke Davines najdete vse potrebno za nego las – od šamponov in balzamov preko serumov do tretmajev za rast las. Samoumevni so tudi izdelki za styling, ki vam olajšajo ureditev las in boste tako enostavneje prišli do želene frizure.

Šampon Davines za vsakogar, za vsak dan

Lahko da so vaši lasje suhi, poškodovani, neukrotljivi, se hitro mastijo ali so nagnjeni k lomljenju, v široki ponudbi blagovne znamke najdete šampon Davines prav za potrebe vaših las. Vredni pozornosti so na primer:

Davines NouNou

Hranilni šampon Davines NouNou za suhe in krhke lase temeljito umije razbarvane lase, lase s prameni ali kemično obdelane lase ter jim ponuja potrebna hranila.

 • lasem zagotavlja volumen
 • ima čudovit, citrusno-začimbni vonj
 • lase pušča sijoče svetleče

Davines Naturaltech Energizing

Šampon za spodbujanje rasti las Davines Naturaltech Energizing neguje tako lase kot lasišče, katerega zdravje je za rast las ključnega pomena.

 • pomaga se boriti proti izpadanju las
 • izboljšuje krvni obtok in spodbuja celični metabolizem lasišča
 • vsebuje spodbuden kompleks

Balzami, maske in olja za lase Davines

Hranila so za lase bistvenega pomena. Izberite si primeren izdelek po meri vaših las in ga vključite v svojo lasno rutino. Vaši lasje vam bodo hvaležni. Balzami Davines vaše lase nahranijo pri vsakodnevni uporabi. Za posebno mero hranil so tukaj Davines maske za lase Davines Minu Caper Blossom, NouNou ali Minu. Olje za lase Davines za spremembo lasem daje očarljiv sij in zaceli razcepljene konice.

Balzam Davines Alchemic

Balzami za večjo intenzivnost barve las Davines Alchemic podaljšujejo obstojnost barve in pomagajo preprečevati njeno izpiranje. Davines balzam Alchemic Red je namenjen rdečim lasem, Alchemic Chocolate poudari rjave odtenke, Alchemic Golden pa je kot ustvarjen za blondinke, ki si želijo zlate tone. Če dajete prednost hladnim blond tonom, izberite Davines balzam Alchemic Silver. Vsi balzami iz linije Alchemic imajo enake učinke:

 • lasem dodajajo potrebno hidracijo
 • pomagajo poudariti in posvetliti barvo
 • podaljšajo obstojnost barve in preprečujejo njeno izpiranje

Lasno olje Davines Oil OI Roucou

Olje za lase Davines je idealna nega za izsušene, poškodovane in utrujene lase. Po zaslugi svoje teksture las ne masti, obenem pa jih odlično nahrani in so po uporabi sijoči in popolnoma mehki. In to še zdaleč ni vse, kar Davines Oil OI Roucou zmore:

 • popravlja poškodovano strukturo las
 • obnavlja lasna vlakna in jih ščiti pred neugodnimi vplivi
 • preprečuje cepljenje konic