Davines Naturaltech Replumping

vlažilni balzam za lažje česanje las

Davines Naturaltech Replumping vlažilni balzam za lažje česanje las
Davines Naturaltech Replumping vlažilni balzam za lažje česanje las
Davines Naturaltech Replumping vlažilni balzam za lažje česanje las
11,90
60 ml
Koda: DVS0042 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 24. 4. 2019
Davines Naturaltech Replumping
60 ml | 11,90

Opis kozmetike Davines Naturaltech ReplumpingOpis:

Vlažilni balzam za enostavno razčesavanje las Davines Naturaltech Replumping je oblikovan tako, da bi povečal elastičnost nežnih las in jih zaščitil pred poškodovanjem. S pomočjo naravnih esencialnih olj in naravnih izvlečkov pripravek zanesljivo neguje lase, gladi in jih pušča prožne in obvladljive. Preprečuje lomljenje las in olajša njihovo razčesavanje. Omislite si balzam, ki vaše lase izpopolni!

Učinki:

  • poveča elastičnost in krepkost las
  • lase ščiti pred poškodovanjem
  • olajša razčesavanje las
  • lase pušča obvladljive in prožne
  • preprečuje lomljenje las in jih lepo nadišavi

Sestava:

  • esencialno olje žitnih kalčkov – lase krepi, dodaja moč in prožnost
  • izvlečki grenke pomaranče – osvežijo, lasem dodajo elastičnost in vitalnost
  • izvlečki sliv in vitaminov E – lase ščitijo pred škodljivimi zunanjimi vplivi in jim ponujajo hidracijo

Tip las:

Namenjen je za vse tipe las.

Navodilo za uporabo:

Balzam nanašajte na dolžine in konice las, ki ste jih umili s šamponom iz iste kozmetične linije in pustite delovati 2–3 minute. Nato lase počešite z glavnikom in temeljito sperite.

Lastnosti

Tip las
za vse vrste las
Učinek
Prehrana in regeneracija

O blagovni znamki DavinesItalijanska lasna kozmetika Davines ponuja vašim lasem resnično profesionalno nego! Davines je italijansko družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1983 v Parmi. Tukaj je družina Bolatti ustanovila raziskovalni laboratorij, ki je izdeloval izdelke visoke kakovosti za renomirana kozmetična podjetja. Po desetinah let izpopolnjevanja in pridobivanja izkušenj so ustanovili novo blagovno znamko lasne kozmetike Davines, ki ponuja strankam le najboljše lasne izdelke in hkrati poudarja tudi obzirnost do naravnega okolja. Lasna kozmetika Davines je polna čistih naravnih snovi, ki intenzivno negujejo lase, obnavljajo  njihovo naravno lepoto in krepijo njihovo odpornost.

Blagovna znamka Davines verjame, da lahko lepota reši svet. Trudi se motivirati ljudi, da naj skrbijo zase, za naravo, v kateri živijo, in vse okoli sebe. Podjetje upošteva etični kodeks, ki izhaja iz staroveške filozofije, ki trdno povezuje izraza "lepota" in "dobro". Izpolnjevanje vrednot tega kodeksa odseva v kakovosti izdelkov in storitev Davines.

Podjetje se udeležuje tudi aktivnosti, ki prispevajo k zaščiti življenjskega okolja in pri izdelavi svojih proizvodov se trudi čim bolj minimalizirati negativne vplive na življenjsko okolje.