Preskoči na glavno vsebino

Vita Liberata

O blagovni znamki Vita Liberata

Strast za zdravo porjavelo kožo – prepustite se fenomenu samoporjavitve tudi vi. Vita Liberata je združila negovalno kozmetiko s samoporjavitveno, ker je njen cilj doseči kožo, ki je lepa tako na pogled kot na dotik. Z izdelki Vita Liberata si porjavelost naravnega videza v udobju doma lahko zagotovite tudi vi, s pomočjo edinstvene tehnologije Odor RemoveTM pa poleg vsega še povsem brez neprijetnega vonja.

Ključni v sestavi pripravkov so naravni in certificirani ekološki izvlečki. Samoporjavitvena kozmetika Vita Liberata je kot prva na trg prišla s povsem netoksičnimi izdelki svoje vrste in je tako združila inovacijo z etičnim odnosom do narave. Tudi zato je blagovna znamka na svojo stran pridobila zvezdnike po vsem svetu – nanjo med drugim prisegajo Gwyneth Paltrow, Rita Ora ali Ellie Goulding. 

Tonirana samoporjavitvena krema ali pena Vita Liberata Fabulous bo vaši koži dala ne le zdravo zagorel videz, hkrati pa ji bo zagotovila tudi žametno mehkobo in dolgotrajno navlaženost. Popolno bronasto barvo vam bo pomagalo pričarati tudi samoporjavitveno pršilo Vita Liberta, s katerim bodo vaše noge tudi na zimskem plesu videti, kot bi se ravno vrnili s poletnega dopusta. Inovativni hitro sušeči se izdelki Vita Liberata Phenomenal pa bodo koži dali čudovito porjavelost za kar tri tedne!  

celotno besedilo skrij besedilo