Preskoči na glavno vsebino

Elizabeth Arden

O blagovni znamki Elizabeth Arden

Prvi kozmetični salon je Elizabeth Arden odprla na newyorški Peti aveniji v času, ko je bilo malo poslovnih žensk, običajna pa ni bila niti uporaba ličil. Legendarna inovatorka in poslovna ženska je torej pred več kot stoletjem postavila temelje ameriške kozmetične industrije.

 

Elizabeth Arden je bila med prvimi, ki je v kozmetiki uveljavljala znanstvene novosti in zagovarjala celostni pristop do lepote. Ženske je pozivala, naj svojo kožo vlažijo, se izogibajo neposredni sončni svetlobi in da naj vsak dan vadijo jogo. Kozmetika Elizabeth Arden si je vedno prizadevala za to, da bo svojo kožo negovala, ne da bi je prekrivala.

V svoji viziji je bila Elizabeth Arden dosledna, njeni izdelki so ženskam dejansko pomagali in veliko jih je postalo hitro kultnih, na primer priljubljen Elizabeth Arden Eight Hour Cream, legendarni parfum Elizabeth Arden Blue Grass ali drzna rdeča šminka Elizabeth Arden.

Izdelki Elizabeth Arden delajo ženske po vsem svetu vsak dan lepše in samozavestnejše, zgodba Elizabeth Arden pa je še danes za mnoge med njimi navdih.

celotno besedilo skrij besedilo