Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops Body Creamkrema za telo za ženske

23×
Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops Body Cream krema za telo za ženske
Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops Body Cream krema za telo za ženske
500 ml

Koda: ELA0063 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops Body Cream
Sestava

Krema za telo Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops Body Cream odlično navlaži in nahrani kožo celega telesa, hkrati pa prebudi vaše čute. Po uporabi je koža mehka na dotik in lepo zadiši s svežo dišavo zelenega čaja, sicilske mandarine, magnolije, sivke in mošusa.

Lastnosti:

  • kožo nahrani glede na njene potrebe in jo naredi nežno
  • kožo pomirja, osveži in prebudi čute
  • kožo zaščiti pred dehidracijo
  • diši po rožah, limonah in zelenem čaju

Sestava:

  • izvleček iz zelenega čaja – pomirja in osveži
  • med – kožo nahrani, da je bolj voljna

Navodilo za uporabo:
Kremo za telo vmasirajte v kožo, najbolje po prhanju ali kopeli. Počakajte, da se vpije. Za še bolj intenzivno dišavo jo lahko uporabljate skupaj s parfumsko vodo Elizabeth Arden Green Tea.

Sestava

Konsistenca
krema

O blagovni znamki Elizabeth Arden

Parfumi Elizabeth Arden | Kozmetika Elizabeth Arden – pravica do lepote. Ameriško blagovno znamko parfumov in kozmetike Elizabeth Arden je ustanovila že leta 1910 kanadsko-ameriška podjetnica Florence Nightingale Graham in ji je dala ime, ki ga je sama uporabljala pri poslovanju.

Elizabeth Arden, podjetnica, svetovalka na področju lepote in bojevnica za pravice žensk, predstavlja vse do danes navdih za ženske po vsem svetu. Sijočo zgodovino svoje blagovne znamke je začela z ustanovitvijo svojega prvega salona na Peti aveniji v New Yorku v obdobju, ko so ženske le redkokdaj poslovale in uporabljanje make-upa sploh ni bilo običajno. Med drugo svetovno vojno je razvijala kozmetiko za ženske, ki so služile v vojski in leta 1946 je postala prva ženska, ki se je pojavila na naslovnici revije Time.

Elizabeth Arden je sodila med prve, ki so uveljavljali znanstvene inovacije v kozmetični industriji, in svetovno slavna je postala zahvaljujoč svojemu holističnemu pristopu do lepote. Že v 20. letih je apelirala na ženske, da bi kožo vlažile, da bi se izogibale bivanju na neposrednem soncu in vsak dan vadile jogo. Elizabeth, ki je doživela več kot 80 let, je umrla v New Yorku leta 1966. Bila je resnično izjemna ženska in številne svoje unikatne prednosti je predala svetovno priznani blagovni znamki.

Elizabeth Arden je bila prepričana, da lepota ne temelji v kopičenju make-upa, temveč v inteligentni združitvi znanosti in narave. Njeni kozmetični izdelki si prizadevajo za izboljšanje celotnega stanja kože in je nočejo le maskirati. Blagovna znamka Elizabeth ARden je prinesla v kozmetično industrijo celo vrsto načelnih inovacij, med katere spada na primer dekorativna kozmetika za oči ali kozmetični izdelki v potovalnih pakiranjih.

 Izdelki za nego kože in telesa, široka paleta dekorativne kozmetike in tudi dišave od blagovne znamke Elizabeth Arden v sebi do danes nosijo nepremagljivega, inovativnega duha ustanoviteljice blagovne znamke, ki je predana prizadevanju za najvišjo kakovost. Ni naključje, da med slavnimi imeni sodelavcev so se pojavili na primer Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe ali Marlene Dietrich.

Med najbolj znane izdelke Elizabeth Arden sodi na primer Eight Hour Cream, ki ščiti in zdravi suho, razpokano in razdraženo kožo, ali parfum 5th Avenue za ženske, ki se odlikujejo z izbranim okusom, inteligenco, eleganco in uspešnostjo.

Zahvaljujoč blagovni znamki Elizabeth Arden so vsak dan ženske po vsem svetu lepše in bolj samozavestne. Široka paleta kozmetičnih izdelkov garantira samo najvišjo kakovost in hkrati tudi edinstvenost duha.

„Vsaka ženska ima pravico biti lepa.“ (Elizabeth Arden)

Recenzija Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops Body Cream