Odkrijte Scandal by Night

Scandal by Night blagovne znamke Jean Paul Gaultier je esenca slavne pariške četrti Pigalle. Ta je navdihnila že vrsto umetnikov, obožuje pa jo tudi sam J. P. Gaultier. Dišava predstavlja, kako se značilna pariška ženskost in prefinjenost sprosti v tamkajšnjem nočnem življenju. Ta zasvojljiva medena mešanica sandalovine, tonka fižola in omamne tuberoze uteleša občutek čiste svobode.

celotno besedilo skrij besedilo

O blagovni znamki Jean Paul Gaultier

Tvorba francoskega modnega oblikovalca Jeana Paula Gaultierja je utelešenje uporništva, čutnosti in svobode. Sproščen stil ulice je prenesel na modne brvi in modo z modnih brvi nazaj na ulice. Ni kar tako dobil vzdevka „enfant terrible“ mode.

Prvo lastno modno kolekcijo je Jean Paul Gaultier predstavil že sredi 80-ih let minulega stoletja. Pozneje je oblikoval danes že ikonična oblačila za pevko Madonno in kostime za vrsto filmov.

Tipične poteze svoje modne tvorbe preslikava tudi v svoje dišavne sestave, ki presenečajo že več kot 20 let. Prvi parfum Jean Paul Gaultier je bil predstavljen leta 1993 in v tradiciji uspešnih dišav blagovna znamka nadaljuje do danes. Na primer nenavadna parfumska voda Jean Paul Gaultier Scandal iz leta 2017 ponovno provocira ves svet.

celotno besedilo skrij besedilo

Razvrščeno od najbolj prodajanih Abecedno Po ceni

12

12 Pokaži več Nahoru