Kreme za noge

Najbolj prodajani

Kako si izbrati kremo za stopala

Pozabite na razpokane pete in suho kožo stopal. Redno uporabljajte kremo za noge in uživajte v popolnoma mehki koži – na petah in celih stopalih. Izberite si v široki ponudbi krem, mehčalnih balzamov, hranljivih masel, vlažilnih serumov ali učinkovitih mazil za razpokane pete, ki so primerni za vsakodnevno nego.

Vrste krem za noge

Vas mučijo suhe pete, žulji ali iščete kremo s hladilnim učinkom? Izberite si najboljšo kremo za noge glede na svoje preference:

  • Krema za razpokane pete intenzivno mehča kožo in jo pušča voljno. Kremo za razpokane noge uporabljajte zjutraj in zvečer ter preprečite nadaljnje pokanje kože.
  • Vlažilna krema za noge hrani kožo na stopalih in petah ter preprečuje njeno otrdelost. Preizkusite na primer kremo za noge z urejo, ki obenem krepi zaščitno pregrado kože.
  • Relaksacijska krema za utrujene noge vas bo razveselila po športu, dolgem sprehodu ali med nosečnostjo.
  • Hladilni gel za noge boste cenili predvsem v vročem poletju, ko se želite osvežiti, pa tudi po dolgem izletu.
  • Krema proti potenju nog služi kot antiperspirant za noge. Preprečuje potenje in vsrka neželen neprijetni vonj.
  • Krema za kurja očesa in žulje preprečuje roževinasto kožo, gladi in odstranjuje neenakosti kože ter kožo neguje.

Kako uporabljati kremo za pete in stopala

Kremo za stopala nanesite s krožnimi gibi in jo vmasirajte v kožo. Počakajte, da se popolnoma vpije. Nanesite jo vsak dan, idealno pred spanjem po večernem tuširanju.

Naš namig: Enkrat tedensko pred nanosom kreme za pete uporabite tudi piling za noge, plovec ali električno pilico za stopala. Obrusi odmrlo kožo, zmehča kožo in omogoči boljše vpijanje kreme.

Najdite najboljšo kremo za pete in stopala Neutrogena, Scholl ali CeraVe glede na njene lastnosti ali vaše priljubljene dišave ter se veselite krasnih nog skozi vse leto!