Acqua dell' Elba Arcipelago Mendarilni set III. za moške

Acqua dell' Elba Arcipelago Men darilni set III. za moške
Acqua dell' Elba Arcipelago Men darilni set III. za moške
Odvit izdelek, ki je lahko rahlo uporabljen ali brez originalne embalaže
RAZPAKIRANO
64,52

Koda: ACE00296 | 1 kos na zalogi

Odvit izdelek, ki je lahko rahlo uporabljen ali brez originalne embalaže

toaletna voda 100 ml + gel za prhanje 50 ml + krema za telo 50 ml

1
DPD
četrtek 4. 6. 2020

Sestava

Vrsta dišave
aromatične, lesne
Tip seta
Darilni set

O blagovni znamki Acqua dell' Elba

Parfumi Acqua dell' Elba so navdihnjeni s čarom Sredozemskega morja. Vsak parfum vsebuje sestavine, ki jih lahko najdete neposredno na otoku Elba. Gre torej za nenavadno avtentične, zračne, očarljive in sveže dišave, ki vas v trenutku popeljejo na plažo skrivnostnega otoka. V njegovo vzdušje in zlasti vonj tamkajšnje narave se je baje zaljubila Paolina Bonaparte, sestra Napoleona.

Samotna Paolina je že takrat dobila idejo za izdelavo edinstvenih parfumov, ki lahko konkurirajo tudi tradicionalnim francoskim parfumom. Na to misel se je zato blagovna znamka Acqua dell' Elba odločila navezati in zahvaljujoč temu lahko stranke po vsem svetu uživajo v nenavadnih vonjih parfumov Acqua dell' Elba, ki so narejeni s strastjo do otoka Elba.

Vsaka dišava je delo ustvarjalne poti in nastane v majhni laboratoriji v Marciana Marin. Parfumi Acqua dell' Elba spominjajo na prijetne počitnice v harmoniji z naravo in morjem. Dišave Acqua dell' Elba so narejene za vse navdušence, ki jim je všeč enostavnost, transparentnost, čistoča in prozornost.

Recenzija Acqua dell' Elba Arcipelago Men