Acqua dell' Elba Arcipelago Mentoaletna voda za moške

Acqua dell' Elba Arcipelago Men toaletna voda za moške
Acqua dell' Elba Arcipelago Men toaletna voda za moške
100 ml
84,20

Koda: ACE0150 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 27. 1. 2020
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Acqua dell' Elba Arcipelago Men
Sestava

Toaletna voda Acqua dell' Elba Arcipelago Men prikliče veselo, razburljivo in brezskrbno vzdušje počitnic in vas obda z lahkoto ter svežino.

  • lesna aromatična dišava
  • za sodobnega pustolovca
  • za uporabo vsak dan

Sestava

Zgornje note
žajbelj, rožmarin, poper
Srčne note
jasmin, šmarnica
Bazne note
cedra, cipresa, lesne note
Vrsta dišave
aromatične, lesne

O blagovni znamki Acqua dell' Elba

Parfumi Acqua dell' Elba so navdihnjeni s čarom Sredozemskega morja. Vsak parfum vsebuje sestavine, ki jih lahko najdete neposredno na otoku Elba. Gre torej za nenavadno avtentične, zračne, očarljive in sveže dišave, ki vas v trenutku popeljejo na plažo skrivnostnega otoka. V njegovo vzdušje in zlasti vonj tamkajšnje narave se je baje zaljubila Paolina Bonaparte, sestra Napoleona.

Samotna Paolina je že takrat dobila idejo za izdelavo edinstvenih parfumov, ki lahko konkurirajo tudi tradicionalnim francoskim parfumom. Na to misel se je zato blagovna znamka Acqua dell' Elba odločila navezati in zahvaljujoč temu lahko stranke po vsem svetu uživajo v nenavadnih vonjih parfumov Acqua dell' Elba, ki so narejeni s strastjo do otoka Elba.

Vsaka dišava je delo ustvarjalne poti in nastane v majhni laboratoriji v Marciana Marin. Parfumi Acqua dell' Elba spominjajo na prijetne počitnice v harmoniji z naravo in morjem. Dišave Acqua dell' Elba so narejene za vse navdušence, ki jim je všeč enostavnost, transparentnost, čistoča in prozornost.

Recenzija Acqua dell' Elba Arcipelago Men